Egyes országokban miért vannak ilyen bugyuta szabályozások, mint például a "motorjáratás" tilalma?
Még pár éve dolgoztam Németországban,konkrétan egy hosszabb távú kiküldetés volt.Vittem a családot is magammal, máskülönben nem vállaltam volna.Volt egyszer, amikor egy teljesen ismeretlen, idős bácsival nagyon összekaptam.
Tél volt, mínuszok.Be kellett ugranom a postára, a férjemet, picit meg az autóban hagytam, de úgy,hogy nem állítottam le, járt a motor.Máskülönben, nem fűt az autó, a gyerek úgyis beteg volt, nem akartam,hogy még jobban megfázzon.
Idős bácsi beront a postára ás utasít,hogy azonnal állítsam le az autót, agy rendőrt hív.Mondom neki, beteg a gyerek, nem fogom leállítani meg amúgy sincs hozzá semmi köze.Ha meg nem tetszik, ott az ajtó, lehet távozni.Erre, megint elkezdett rendőrséggel fenyegetőzni.Mondtam neki,hogy jó, akkor hívja.
Azóta is hívja.
Lehet,hogy a magyar kormány nagyon buta, de azért ilyen hülye törvényt nem hozott.
Ha valami zárt térben, parkolóházban lettünk volna, akkor megértem a bácsit,de az eset a nyílt utcán történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!