Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyes országokban miért...

Egyes országokban miért vannak ilyen bugyuta szabályozások, mint például a "motorjáratás" tilalma?

Figyelt kérdés

Még pár éve dolgoztam Németországban,konkrétan egy hosszabb távú kiküldetés volt.Vittem a családot is magammal, máskülönben nem vállaltam volna.Volt egyszer, amikor egy teljesen ismeretlen, idős bácsival nagyon összekaptam.

Tél volt, mínuszok.Be kellett ugranom a postára, a férjemet, picit meg az autóban hagytam, de úgy,hogy nem állítottam le, járt a motor.Máskülönben, nem fűt az autó, a gyerek úgyis beteg volt, nem akartam,hogy még jobban megfázzon.

Idős bácsi beront a postára ás utasít,hogy azonnal állítsam le az autót, agy rendőrt hív.Mondom neki, beteg a gyerek, nem fogom leállítani meg amúgy sincs hozzá semmi köze.Ha meg nem tetszik, ott az ajtó, lehet távozni.Erre, megint elkezdett rendőrséggel fenyegetőzni.Mondtam neki,hogy jó, akkor hívja.

Azóta is hívja.

Lehet,hogy a magyar kormány nagyon buta, de azért ilyen hülye törvényt nem hozott.

Ha valami zárt térben, parkolóházban lettünk volna, akkor megértem a bácsit,de az eset a nyílt utcán történt.

2024. márc. 9. 16:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
ez kimaradt: nem tudom milyen postára ugrottál be, de tuti nem annyi időt töltöttél bent, hogy az autó minusz 10 fokra kihűljön, ha leállítod a motort...
2024. márc. 9. 17:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ami egyeseknek bugyuta, másoknak világos, érthető, normális szabály. az élet már csak ilyen. Hülyék mindenütt vannak. És nem lehet elmagyarázni nekik, miért.
2024. márc. 9. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!