Mi a baja a melegházassággal a keresztényeknek és másoknak?
Ha egy férfi elveheti feleségül a kecskéjét, egy nő a kígyóját, akkor két kutya, sőt kettő autó is összeházasodhat.
Jó, hogy már a férfiak nem akarnak egymással házasodni! 😅 Ekkora baromságot! ..."szép" bohóc világ is lenne!
A meleg honfitársaink házasságát nem "támogatnunk" kell, csupán "megengednünk". Ahogyan nekünk heteróknak sem támogatják a házasságunkat, csak lehetővé teszi a rendszer.
Azzal, hogy valaki házasodik a szerelmével, nem vesz el senkitől egyetlen fillért sem. Van aki nem akar házasodni, van akinek pedig ez örömet okoz. Tiltani a melegek házasságát, ami senkinek semmi kárt nem okoz, értelmetlen rossz. Mint ahogyan az volt az is, amikor az USA nem engedte a "kevert fajú" házasságokat. Meg amikor nem azzal kellett házasodj, akibe beleszerettél, hanem akit a szüleid neked rendeltek.
Azok, akik arra hivatkoznak, hogy a házasság gyereknemzésre van, gondolják át mégegyszer. A házassággal senki nem vállalja, hogy kötelezően gyereket kell szűljön. A gyerekvállalás örömének belülről kell fakadnia ahhoz, hogy valóban élmény legyen a megélése.
Ma már több egyház is nyit a melegek párkapcsolatait támogatva. Fokozatosan fejlődik az emberek humánus erkölcse is, a melegellenes gyűlölködések szépen elhalnak.
Elfogadod az embereket de nem akarsz antifasiszta lenni sőt szerinted az eretnekség.
Nagyon nagy önellentmondás ez így.
"Én nem szeretem kiforgatni a szavakat az eredeti jelentésükből."
Uhh, ekkora idiótát... Vagy téged mindig kiráz a hideg, amikor valaki egy izzóra azt mondja, hogy (izzó)körte? Mert az se az eredeti jelentés.
Ahogy a gyalogos átkelő helyet zebrának hívni sem az eredeti jelentés.
Mondhatod hgoy igen, csak akkor mind tudjuk, hogy hazudsz.
"A házasság szó beengedése a jogrendszerbe cunamit indítana el."
A házasság már be van engedve a jogrendszerbe, ezért tudták ehhez kötni az örökbefogadást, ha nem lenne jogilag elismert, akkkor ez lehetetlen lett volna.
Van a polgári házasság, ez a jogilag elismert és van a vallási házasság, amit a jog nem ismer el.
"Ha egy férfi elveheti feleségül a kecskéjét, egy nő a kígyóját, akkor két kutya, sőt kettő autó is összeházasodhat."
Azért ostobaság, amit felvetettél, mert amit te elképzelsz az egy fajon túli koncepció, míg mi fajon belül beszélünk.
Egyébként ezt érvelési hibának hívják, csúszós lejtő. Azért mert holnap mondjuk 50-ről 30-ra csökkentik egyes területeken a sebességkorlátot, nem következik az, hogy ezután 30-ról 10-re fogják.
Hoztál két hülye példát aminek semmi köze ahhoz amit írtam.
A steak is egy szelet sült hús ezért a vegán steak szókapcsolatnak sincs semmi értelme, úgy mint a meleg házasságnak.
Mind a két szókapcsolat ellentétes a józan logikával.
"Hoztál két hülye példát aminek semmi köze ahhoz amit írtam."
De, van, és amit itt leírtál az is ezt bizonyítja.
"A steak is egy szelet sült hús ezért a vegán steak szókapcsolatnak sincs semmi értelme"
Na ez a hülye példa, mert nem tudod, hogy mit jelent a steak.
"mint a meleg házasságnak."
Ez szintén hülye példa, emrt a házasságnak sosem volt része, hogy egy férfi és egy nő között.
Pl. amikor a házasság több nejűségről szólt, akkor a házastársi kapcsolat létezett a többi nő között is. Ilyen szempontból ennek pont van értelme.
"Mind a két szókapcsolat ellentétes a józan logikával."
A józan logikával ami szerint a Föld még mindig lapos, mert nem esünk le róla?
Továbbá ez azt jelenti, hogy neked logikusan következik, hogy a zebra, mint gyalogátkelőhely is állat, mivel az nem megy szembe a józan logikával miszerint valami vagy állat, vagy gyalogátkelőhely.
Az hogy én nem tudom mi az a steak az egy dolog, de hogy a cambridge szótár sem tudja az már felháborító.
a thick, flat piece of meat or fish, especially meat from a cow
vastag, lapos hús- vagy haldarab, különösen tehénhús
Hm, érdekes, ha ki tudtad google-özni, akkor hogy hogy elsőre nem sikerült. Elég egyértelműen nincs pontos definíció rá, ahogy az általad hozott leírás is "találgat", hogy miből készült. Megjegyzi a tehénhúst, de beszél halról is. Ez jól mutatja, hogy mennyire nem egyértelműen körülhatárolt fogalomról beszélünk.
Továbbá ez se a legpontosabb, mert nem hívünk minden "vastag, lapos húst" steak-nek.
Vagy te mondjuk egy ember törzséből kivágott darabot is steak-nek hívnál? Kötve hiszem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!