Mi volt ez a nagy robbanáshang egész heves megyében? Még a heol se tudja
Figyelt kérdés
febr. 29. 15:06
11/19 anonim válasza:
kunmadarason volt ruszki bázis ott voltak olyan gépek amik tudtak hangsebesség fölötti repülést
13/19 anonim válasza:
Aki itt a gépeken lovagol csaxólok, hogy a helyiek félkör alakú fényjelenséget láttak az objektumnál, szóval felejtsétek el a gépet!
14/19 anonim válasza:
13) az ufo volt,de azok nem okoznak hangrobbanást tudtommal.
15/19 anonim válasza:
" helyiek félkör alakú fényjelenséget láttak az objektumnál" milyen helyiek és milyen objektum ? az ég ma felhős volt , amikor nincs felhő akkor látható hogy forduló után szoktak hangsebesség fölé gyorsítani nem ma láttam először gyakorlatozó gripeneket vagy régebben migeket
17/19 anonim válasza:
16
Jó duma, csak nem magyarázza a fényjelenséget!
18/19 anonim válasza:
17es a föld nem lapos . kik látták a fényt , mert én kint voltam a szabadban és az első durranás után már figyeltem az eget és semmi fény nem volt a második és közvetlen harmadik durranás előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!