Leginkább a színjátszás. Ezek drámatagozatosak. A jobboldal azért visszataszító, mert megvádolja az ellenzéket akármivel eddig, az a csontváz a Jobboldalból esett ki. Szétlopják az országot, és arról beszélnek Karácsony elakarja adni a városházát.
Történik egy válalhatatlan dolog, és Donáth Anna apukáját hozzák fel. Ezek nem normálisak!
Akkor a családi adókedvezménnyel se értesz egyet?
Mert annak is az a lényege, hogy azok az emberek, akiknek nincs gyerekük, több adót fizetnek, amiből más idegen emberek pénzt kapnak, csok, autó támogatás, stb.
Mert Magyarországon ez számít jobboldalinak, hogy akinek gyereke van, azt tartsa el más!
16-os
Én meg abban hiszek ,hogy az (1;)állam szóljon bele a piaci dolgokba ,(2;)szóljon bele valamilyen szinten a társadalmi dolgokba is ,hogy a társadalom az ország szabadab hely legyen.(Kieg:Adjon támogatásokat,segítség nyújtás azoknak ,akik rá szorulnak)
Nyílván a szabadságot észerűen kell érteni illetve pozitívan.
Pozitív szabadság:Olyan dolgokat engedélyezzen ,amivel az embereknek jobb lesz.
Pl:Szabad drog fogyasztás:Ez alatt azt értem ,hogy ne az összes drogot legalizálják (pl:Herbal,meg társai),hanem pl:Marihuána,LSD.Én ezt a kettőt legalizálnám és ugyan olyan vagy hasonló szabályok vonatkozzanak rá ,mint az alkholra.
Negatív szabadság:Erre csak példát írok:Kannibalizmus.
Ezt egyértelműen ne legalizálják ,mert a nagyobb többségnek (normál esetben) nem tesz jót.
Nekem ez a véleményem.
Kieg:
Pozitív szabadság:
-Szabad vallás alapítás
-Klónozás:
Ez egy nagyon bonyolúlt dolog.Én szerintem ,csak akkor lenne szabad a klónozást jóváhagyni ,ha pl:családtag nem betegségben halálozott el,nem természetes halállal , hanem balesetben.
Szóval a klónozást ,csak korlátozottan legalizálnám.
Ha baloldali alatt az ún. "woke" vagy haladó baloldalt érted, akkor jól látod, taszít, és ki is fejtem miért.
Egyrészt, ami a leginkább zavar, az az, hogy baloldalinak nevezi magát ez a szekértábor, közben gazdaságilag teljen mértékben neo-liberálisok. Ez kb. olyan, mint a vegán aki beacon-ös hamburgert eszik, egy oximoron, mégis létezik, és észre sem veszi magáról, hogy önellentmondásos.
Amiket a továbbiában le fogok írni az mind kevésbé zavarnak mint az előbbi állításom, de mégis eléggé zavaróak ahhoz, hogy ne tudjak elmenni mellettük.
Kettős mérce. A "haladó" baloldal előszeretettel hivatkozik a politikai korrektségre. A baj csak az, hogy nem minden csoportra alkalmazza ugyan úgy. Például, ha valaki olyasmit mond, ami sérti az iszlám vallást, vagy a muszlim embereket, az iszlamofóbia, tehát politikailag nem korrekt, tehát elítélik. De ha valaki olyansmit mond, ami a kereszténységet vagy a keresztény embereket sérti, az a baloldalt olyan szinten nem érdekli, hogy nem is tudom szavakba önteni. Tehát a muszlim barátainkat védi a polkorrektség, mellettük kiáll a baloldal, de a valami a keresztényeknek sértő, az senkit nem érdekel a baloldaliak közül, nagyon nem, egy kicsit sem. Már pedig ilyen szintű kettős mércét csakis képmutatók alkalmalmatnak.
De mondok egy magyar hivatkozást is. A magyar baloldal szeretett volna BLM szobrot állítani Magyarországon az afro-amerikaiakat ért diszrikmináció és rendszer szintű rasszizmus miatt. DE amikor a határon túli magyarokat érte ugyan ilyen jellegű rasszista diszkrimináció Romániában, Ukrajnában, Szlovákiában, akkor a "haladó" baloldal nem hogy nem háborodott fel, de olyan szinten közömbösek voltak, hogy valami gyomorforgató, és arra hivatkoztak, hogy azok a magyarok nem magyar állampolgárok, tehát ez román/ukrán/szlovák belügy. A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT jelzem, az afro-amerikaiak sem magyar állampolgárok, mellettük mégis kiáll a "haladó" baloldal a határon túli magyarokkal ellentétben.
Következő dolog a képmutatás. A "haladó" baloldali értelmiség evlárná, hogy ne legyen szegregáció az oktatási intézményekben. Közben ők nem járatják a saját gyerekeit olyan iskolákba, ahol esetleg sok roma osztálytársa lehetne a gyereküknek, és nem költöznek a város olyan negyedébe ahol soka roma él, de közben elvárnák a fehér proliktól, hogy így tegyenek. Hát akkor vagy tessék példát mutatni, és járassák a gyerekeiket olyan iskolákba, ahol sok roma osztálytársuk lenne, és tessé olyan negyedbe költözni ahol sok roma család él, vagy ha nem akkor kussoljanak, és ne várják a fehér proliktól, hogy meglépjék azt, amire ők maguk sem hajlandóak.
Következő érv a bevándorlás. Szomorú, hogy ezt egyáltalán el kell magyaráznom. Okkal léteznek olyan dolgok mint az országhatárok és az útlevél. Akinek az utóbbi nincs, az ne jöjjön Európába Ázsiából vagy Afrikából, ha mégis így tesz, akkor illegális bevándorló, tehát úgy kellene kezelni, mint egy bűnözőt, ezzel szemben a baloldali média továbbra is menekültnek nevezi az illegális gazdasági bevándorlókat. Sőt, az euronews, a BBC, a CNN, az MSNBC nem győzi hangsúlyozni, hogy nők és gyerekek is vannak az illegális bevándorlók között, miközben az ÖSSZES felvételen szinte csakis kizálórlag férfiakat látunk.
Következő érv, ateista materializmus. A "haladó" baloldal megörökölte az anti-kapitalista elődeik vallásellenességét (persze az anti-kapitalizmusssal szakítottak), hívőként nem hiszem, hogy ennél többet hozzá kellene fűznöm.
Utolsó érvem a munkások cserben hagyása. Az európai "haladó" baloldal elengedte a munkások kezét, ez nem egy vélemény, hanem cáfolhatatlan tény. A "haladó" baloldal ugyan azt a neo-linerális kaszinó-kapitalizmust szolgálja ki, amit az amerikai republikánusok és neo-konok. A puszta tény, hogy ennek ellenére saját magukra lázadókként és SJW-ként tekintenek, az a saját következetlenségük és nárcizmusuk jele.
Ha tovább folytatnám nem biztos, hogy egy válaszba bele férne. Mindanzonáltal remélem, hogy a válaszomat elolvasók közt lesznek majd olyanok, akik legalább magukba szállnak és elgondolkodnak.
Őszinte tisztelettel, egy GAZDASÁGILAG baloldali.
27/F
Engem meg már szinte minden taszít, amit "politika" fedőnéven próbál meg bárki is lenyomni a torkomon!
Ennek a miértje "mindössze csak annyi", hogy az élet értelmetlenül, szemfényvesztő hazugságok árnyékában suhant el a fejem felett, mert bármit is terveztem megélni, mindig előkerült valahonnan az ügyeletes barom a politikában, aki keresztül húzta a számításaimat.
Már nem tervezek semmit, - sz@rok mindenbe, mert értelmetlen ebben az országban bármit is tervezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!