Magyar Péter poszjának lesz következménye?
Ezt posztolta, miután lemondó tt Novák:
Sokáig hittem egy ideában, a nemzeti, szuverén, polgári Magyarországban és sok évig próbáltam a magam szerény eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy ez megvalósuljon. De az utóbbi évek során szép lassan és ma végképp rá kellett jönnöm, hogy mindez valóban csak egy politikai termék, egy cukormáz, ami csupán két célt szolgál, a hatalomgyár működésének elfedését és az irdatlan mértékű vagyonok megszerzését.
Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa, hanem a Hunyadi Jánosok, Széchenyi Istvánok, Semmelweis Ignácok, Bethlen Istvánok, Radnóti Miklósok, Slachta Margitok, Márai Sándorok, az 56-os szabadságharcosok, a Ludas Matyik és minden jóravaló magyar hazája.
12 éves korom óta a fülembe csengenek az első szabadon választott miniszterelnökünk szavai: »Én szolgálok, és addig szolgálok, amíg a nemzetnek haszna van belőle. Teszem, amíg tudom.«”
Lesz ennek következménye?
És ez így igaz, akkor eddig vak volt, eddig minden oké volt rendszer szinten?..
Vagy fordítva, mitől " világosodott" meg hirtelen???
Gyanús, hogy eddig minden oké, aminek ő is részese volt,most hirtelen apokalipszis ...
Gyanús ...
A Nixon (1995) melyet Antoni Hopkins alakít, és vietnami háborúról kérdezik a fiatalok:
- Maga sem tudja megállítani a vadálatot?!
- De, képes vagyok kordában tartani, fékezni, lassítani, megszelídíteni. Állatidomár vagyok oroszlánszelídítő.
Utána Nixon (Antont Hopkins) az mondja a kabinetfőnökének.
- Egy 19 éves lány megértette, amihez nekem 30 év kellett. Vadállatnak nevezte! Vadállatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!