Mit csinálnál Novák Katalinnal és K. Endrével?
Figyelt kérdés
2024. febr. 9. 18:50
1/9 anonim válasza:
Katalinnal szexelnék, Endrével elbeszélgetnék.
2/9 anonim válasza:
Nem érzitek nevetségesnek, hogy a kegyelmi kérvényt nem olvastátok, nem tudjátok miről döntött Katika (már ha egyáltalán ő döntött), 3-4 sor "érdemi" infó alapján akarjátok eldönteni, hogy K. Endre mire érdemes. Igazából a többségnek még az a kevéske infó se fontos, épp elég hogy ezzel lehet ütni a Fideszt.
3/9 anonim válasza:
Biztos forrásból tudom, hogy K.Endre feltalált egy tiszta és olcsó végtelen energiaforrást, de csak akkor juthat az ország kezére, ha kiengedik a börtönből. Most, hogy ez megtörtént, végre fellendülhet az ország!
Erre ti meg vissza akarjátok küldeni? Pedig megmenthetné az emberiséget, nem lenne több éhezés, környezetszennyezés!
4/9 anonim válasza:
Börtönbe mindkettővel. De az se lenne baj, ha kölcsönkérnénk néhány guillotinet.
5/9 anonim válasza:
#3 mivel kb az egész titkosított (jó fideszes szokáshoz híven), így én egyáltalán nem érzem nevetségesnek, h az alapján ítélem meg az ügyet, ami nyilvános.
6/9 anonim válasza:
Nekem csak kérdéseim vannak, mert fogalmam sincs az ügy részleteiről. Miért kapott kegyelmet az illető? Valóban tudta, hogy miket követ el a felettese? Vagy nem tudta elképzelni róla, és tényleg hitt az ártatlanságában, ezért kiállt mellette? Szerintem ez nagyon nem mindegy.
7/9 anonim válasza:
6: Nyilván nehéz ellenállni a főnököd "kérésének", hogy tegyél ezt meg azt.
8/9 anonim válasza:
Mindkettő mehet szépen börtönbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!