Hogyhogy most Bill Gates ennyire csöndben van?
Figyelt kérdés
olyan mint a vihar előtti csendfebr. 1. 19:45
11/13 anonim válasza:
Én nem gondolom, hogy egy a világ túlfelén élő ember miatt rossz az életem. Képes vagyok belátni, hogy ami nehézség van azt nagyjából magamnak köszönhetem, csak Nektek kell mindenféle ellenségkép, mert képtelenek vagytok belátni, hogy tehetségtelen, egybites senkik vagytok és könnyebb elviselni, hogy azok is maradtok ha másra tudjátok fogni.
12/13 A kérdező kommentje:
12.
A Gates által küldött vírus átmegy a világ másik felére is de élj buborékban ugyse tudsz mást
febr. 1. 22:16
13/13 anonim válasza:
Bill Gates már földesúr, nem beszél holmi halandókkal.
A világ termőföldjeinek 70%-a már az övé. Lázadnak is a farmerek mindenfele de már késő. Átvette a hatalmat, királlyá koronázta magát.
Az alufóliázosak meg mehetnek hozzá cumizni, hátha kapnak egy két ár földet tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!