Megfoszthatják a szavazati jogától Magyarországot, ha tovább blokkolja az ukrajnai finanszírozási programot?
Az a gond, hogy ebben a kérdésben nincs jó, vagy rossz válasz. Egyszerűen nincs. Alapból egy demokráciának mindenkinek joga kellene legyen a saját véleményéhez, akármilyen barom is az. Csak itt az a gond, hogy ez a barom vélemény egy kontinens ellen megy és konkrétan egy egész kontinenst tart fogva jelenleg. Kompromisszum késznek kellene lennie mindkét félnek, de, amikor egy háborús helyzetben gyakorlatilag a kontinens az egyik, még mi a másik fél érdekeinek megfelelően járunk el, akkor baromi nehéz demokratikus keretek közt gondolkodni.
A legnagyobb gond, hogy a magyar miniszterelnök szégyent hozott a nemzetre, ha el is veszik az ország szavazati jogát, az miatta lesz, de egy egész ország viseli a következményeit. Itt kellene a miniszterelnöknek lemondania és feloldalni ezt a problémát.
Nem. Egyáltalán hogy jut ilyen eszedbe? Semmit sem tilos blokkolni és most szerintem az Eura gondolsz, a szavazati jog alanyi jogon jár. Épp a tagság veszítené értelmét ha ilyet még lehetne csinálni. Megvonnák szépen sorban mindenki jogait aztán végül egyetlen ember döntene mindenben
Milyen szép világ lenne. :)
Mi az hogy semmit se tilos?
27 tagállam=Ez.
26 igen és a magyar akasztja meg.
Mikor most gondban kellene össze fogni.
Igen nem kellene a háború de Oroszországnak nincs joga ezt tenni.
Aki úgy gondolja van nyugodtan adja oda a vagyona 20%t a szomszédnak.
Magyarország ebbe ne szóljon bele mert most mindenki Ukrajna hátsójában van nyugati oldalról és megszívjuk keményen ha beszólunk az EU-nak ezen a téren is
Így is a migránskérdés miatt haragszanak ránk: bár a migránsbetelepítést én sem támogatom, az ukrán menekültek ÁTMENETI háborús befogadását igen de már átmentünk ezen a téren is egyből "állampolgári kérelem" szintbe, a kárpátaljai nyugdíjakat és szavazójogokat azonnal megvonnám mint ahogy az összes külföldi magyar ingyennyugdíja és szavazójoga be lenne fejezve
"Mi az hogy semmit se tilos?"
Ügyész úr kifelejtett egy szót és ezzel a teljes mondat értelme változik meg.
Mi az hogy semmit se tilos blokkolni.
Muhhahhahha
"migránsbetelepítést én sem támogatom, az ukrán menekültek ÁTMENETI háborús befogadását igen"
Akkor te eléggé egy hazaáruló típus vagy. Kíváncsi vagyok Putin Vladimir mit szólna az írásodhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!