Az USA és Magyarország közül melyikért harcolnál jobban?
Figyelt kérdés
2024. jan. 20. 23:37
11/15 anonim válasza:
Akik az USA-ért harcolnának, azok Magyarországért is harcolnának, amennyiben Oroszország támadná meg Magyarországot és Putyin ellen kellene hadba vonulni.
12/15 anonim válasza:
Mégis mi a búbánatos bráner közöm van nekem az Usához?
13/15 anonim válasza:
Egyikért sem. Amerikához nem sok közöm van. Magyarországon meg nem tartanak magyarnak.
14/15 anonim válasza:
Fiatalként azt mondanám, hogy egy háborúban semmiképen sem éri meg harcolni, de ez nem jelenti azt hogy nem szeretem a hazám ( 🇭🇺),csak én más módokat keresnék inkább a szolgálatára. Az, hogy kivezényelnek a frontra hogy az első bombatalálat elvigyen engem, ezzel az ország kormányáért meghalva, sok hasznát nem érzem.
Nem értem miért harcolna bárki Amerikáért, akár liberális akár nem.. magyarok vagyunk.
15/15 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszok.
2024. jan. 21. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!