Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az USA és Magyarország közül...

Az USA és Magyarország közül melyikért harcolnál jobban?

Figyelt kérdés

#Magyarország #Semelyik #USA(United States of America)
2024. jan. 20. 23:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
Akik az USA-ért harcolnának, azok Magyarországért is harcolnának, amennyiben Oroszország támadná meg Magyarországot és Putyin ellen kellene hadba vonulni.
2024. jan. 21. 02:04
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
Mégis mi a búbánatos bráner közöm van nekem az Usához?
2024. jan. 21. 05:36
 13/15 anonim ***** válasza:
59%
Egyikért sem. Amerikához nem sok közöm van. Magyarországon meg nem tartanak magyarnak.
2024. jan. 21. 09:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Fiatalként azt mondanám, hogy egy háborúban semmiképen sem éri meg harcolni, de ez nem jelenti azt hogy nem szeretem a hazám ( 🇭🇺),csak én más módokat keresnék inkább a szolgálatára. Az, hogy kivezényelnek a frontra hogy az első bombatalálat elvigyen engem, ezzel az ország kormányáért meghalva, sok hasznát nem érzem.

Nem értem miért harcolna bárki Amerikáért, akár liberális akár nem.. magyarok vagyunk.

2024. jan. 21. 13:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszok.
2024. jan. 21. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!