Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mindenünk lesz,de semmi se...

Mindenünk lesz,de semmi se lesz a miénk?

Figyelt kérdés
Egyszer egy politikus azt mondta ( vagy nem tudom már ki) hogy mindenünk lesz,de semmi se lesz a miénk. Hogy értette? És jó lesz nekünk??

jan. 19. 19:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nyilván bp-i árakat mondtam. Vidéken tudsz venni 10 millióért is és akkor kb. minden harmad annyi.

A lényeg az volt, hogy az albérlet árakat magasabbak és gyorsabban is nőnek, míg a törlesztő az alacsonyabb és nem nő (legalábbis, ha normális szerződést kötöttél).

jan. 24. 22:46
 12/13 anonim ***** válasza:
11-es: Te csak magadból indulsz ki, mint látom. Én az egész magyar lakosság helyzetét elemeztem. Sok magyar bérelni se tud, még egy szobát se. Ha lenne jó állami és önkormányzati bérlakásrendszer, akkor az emberek túlnyomó többsége elfogadható lakáskörülmények közt élne, valószínűleg több gyerek is születne, mint jelenleg. De egy olyan országban, ahol a stadionépítés fontosabb, mint az egészségügyre költött pénz vagy a lakosság életkörülményeinek javítása, ott nem csoda, hogy a társadalom nagy része sose jut el egy saját lakás megvételéig.
jan. 24. 23:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Mint látom, te csak a 6. osztályos szövegértésedből tudsz kiindulni, mert:

"Sok magyar bérelni se tud, még egy szobát se"

K*rvára ezt állítottam, amit úgy adsz elő, mintha ezt tagadtam volna.

K*rvára azért vesznek lakást az emberek, mert a törlesztő szignifikánsan alacsonyabb mint a bérleti díja egy ugyanakkora lakásnak.

jan. 25. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!