Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Putyin jobb vagy Biden?

Putyin jobb vagy Biden?

Figyelt kérdés
2023. dec. 27. 21:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
74%
5: kérdező, legalább megadtam a lehetőséget, hogy magadba nézz, látom, nem sikerült. De ha szerinted egy saját népét is irtó tömeggyilkos pszichopata leválthatatlan bolsevik diktátor jobb egy demokratikusan választott vezetőnél, aki jövőre valószínűleg úgyis repül, akkor javaslom, hogy költözz Magadanba, és ott imádhatod a vezéredet egész nap zavartalanul - amíg be nem soroznak, és ki nem löknek egy Bakhmut melletti lövészárokba.
2023. dec. 28. 11:49
 22/27 A kérdező kommentje:

21

Figyelj azért mert nem tudsz válaszolni egy kérdésre ne mást hibáztass szerintem a te kognitiv diszfunció zavaroddal lehet valami, hogy nem tudod kifejteni azon kivül, hogy Biden leváltható ( mert szar) miért lenne jobb Putyinnál.

2023. dec. 28. 12:04
 23/27 anonim ***** válasza:
74%

12:04: márpedig ez döntő érv, sajnálom, ha képtelen vagy felfogni.

Másfelől Biden nem kezdett öngyilkos háborúba, amivel a civilizált világból teljesen kirekeszti és tönkreteszi a saját országát. Putyin ugyanis éppen ezt csinálja, ha nem tűnt volna fel. Olyan szinten, hogy Irántól és Észak-Koreától könyörög fegyvereket. Ezek nálad a jó vezető ismérvei? Hogy a megmaradt szövetségesei a világ legótvarabb pöcegödör országai? Ha igen, akkor még nyomatékosabban javaslom, hogy költözz Magadanba.

Mellesleg ne használj olyan idegen szavakat, amiknek nem ismered a jelentését.

2023. dec. 28. 12:11
 24/27 A kérdező kommentje:

23

Húha!

Képtelen vagy felfogni egy kérdést is és válaszolni sem tudsz értelmesen de azért háritasz!

Mondom hogy veled van a gond!

2023. dec. 28. 12:19
 25/27 anonim ***** válasza:
Sajnos én értem, azt, amit 21/23 ir, nem hinném, hogy gond lenne vele.
2023. dec. 28. 12:19
 26/27 anonim ***** válasza:
11%
#23 A civilizált világ nem egyenlő az USA-val és gyarmatbirodalmával. Márpedig rajtuk kívül senkit sem zavar, hogy Oroszország felszabadítja Ukrajnát.
2023. dec. 28. 13:05
 27/27 anonim ***** válasza:
26: nézd meg az ezzel kapcsolatos ENSZ-szavazásokat, és hogy ezeken hányan álltak Oroszország mellé, bolsi.
2023. dec. 28. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!