Mit szóltok, hogy januártól végre kapunk pénzt (50 Ft/db) az ásványvizes palackokért? Eddig akkor éveken keresztül odaadtuk ezt a pénzt a hulladékfeldolgozónak, és még volt képük havidíjat kérni a többi kukáért?
"Tudva lévő, hogy a kupakokat nem veszik vissza. Ennek az lesz a következménye, hogy a madarak ugyanúgy megeszik a kupakot és megdöglenek, mint korábban"
Ezert valtoztatnak a kupakolason is, most mar elvileg nem tepheto le egy konnyed mozdulattal a palackrol.
"Ezert valtoztatnak a kupakolason is, most mar elvileg nem tepheto le egy konnyed mozdulattal a palackrol."
Igen, ezt tapasztaltam én is, de mivel abszolút idegesítő ez a baromság, az első dolgom mindig az, hogy letépem a kupakot! És szerinted hány olyan okos lesz, aki nem akar a lifegő kupakkal tárolni palackot, hanem inkább visszatekeri és úgy adja le? Megy majd a puffogás rendesen a présgépből :)
"Igen, ezt tapasztaltam én is, de mivel abszolút idegesítő ez a baromság, az első dolgom mindig az, hogy letépem a kupakot!"
Oke, szived joga letepni, csak akkor meg ne reklamalj amiatt, hogy szegeny madarak meghalnak a kupakoktol.
Csak a miheztartás végett, nézzük meg, változik-e egy hét múlva az ital ára :)
Theodora most: 189 Ft
"változik-e egy hét múlva az ital ára"
Inkább akkor, ha majd tényleg bevezetésre kerül a rendszer és működik is, azaz pár hónap múlva...
"Csöves barátaink mostantól azt is begyűjtik a szemetesekből éjjel"
Nyugi, a kupakok maradnak majd szerte széjjel a szemetesek mellett! :) Még akkor is ha rá van erősítve...
Kíváncsi leszek majd az állapotokra a leadóhelyeken... Pl nem veszi be a gép akkor csak simán ledobják a szoba közepére, stb :)
19.
Általában a legszarabb kannásborra váltották be eddig is az ilyen kupont. Ritkán 1-1 zsemle is belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!