Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ezt zaklatásnak hívták?

Ezt zaklatásnak hívták?

Figyelt kérdés

Szerelmes voltam egy nőbe, de kihasznált meg stb stb. Részleteket már nem írom le.

Én meg kivettem egy albit ott ahol O lakik csak fentebb egy jó pár emelettel.

O ezt zaklatásnak veszi.

Nincsen távolságtartas.

2023. dec. 19. 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Amennyiben szándékosan vetted ott ki a lakást és később ezzel kapcsolatban feljelent, akkor bele fogja venni a büntetésedbe a bíró. Ha csak szimplán odaköltöztek és nem zaklatod, akkor nem kéne, hogy gond legyen.

Máshol nem volt kiadó lakás amúgy?

2023. dec. 19. 22:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha zaklatod, akkor zaklatás.
2023. dec. 19. 23:03
 3/4 árokpart ***** válasza:
Dehogy zaklatás.
2023. dec. 19. 23:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem zaklatás. Az sem, ha köszönsz neki, amikor összetalálkozol vele.De ha beszélgetni akarsz vele, miközben ő határozottan nem akarja, vagy rendszeresen becsöngetsz hozzá mondvacsinált indokokkal, az már zaklatás.

Mondjuk őszintén érdekelne, hogy miért csinálod ezt. Nulla azaz 0 esélyed van arra, hogy ismét a tied legyen. Jobban járnál, ha elfelejtenéd, amiben nyilván nem segít, ha a közelében laksz.

2023. dec. 20. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!