Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szlovákiát Hitler hozta létre?

Szlovákiát Hitler hozta létre?

Figyelt kérdés

„1939 márciusában került sor Csehszlovákia teljes felszámolására és az első szlovák állam megalakulására.”

[link]

A Benes dekrétumai mellett ez a tény is felvet némi jogállamisági kérdést?

2023. dec. 17. 05:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az a gyanum, hogy te még nem voltál a tátrában egy komáromi rendszámu kocsival. Akkora fejnosást kapsz: na Slovensku po slovensky, hogy csak csattan! Rokonok laknak Nyitrán. Nem ismerös a Malina esete? A csajszi azóta Magyarorszagon lakik.
márc. 2. 18:23
 22/25 anonim ***** válasza:

21 én nem, de a férjem a munkája miatt bejárja egész szlovakiat...simán beszél magyarul.

Ha szlovákul beszél az csak azért van mert nem tudnak az emberek magyarul.

Tény, hogy a szlovákok rohadt utalatosak, de szerencsére még nem volt az anyanyelvem miatt probléma.

márc. 2. 18:51
 23/25 anonim ***** válasza:
Már a kocsimra rákenték Zsolnán, hogy: Madari za Dunaj! (Magyarok a Duna mögé!)
márc. 2. 19:00
 24/25 anonim ***** válasza:

[link]

Meciar alatt rossz volt, Slota alatt még rosszab. Lehet, hogy most per pillanat jobb, de mi lesz, ha az a sok gyerek aki ezeket a sületlenségeket tanulják a magyarokról, majd felnöl gyülöletben? A Benes dekrétumot pont most alkalmazták utoljára, kb 1 napja. Az europai Unio meg azt állitja, semmi köze hozzá.

márc. 2. 19:21
 25/25 anonim ***** válasza:

Igen, vannak rohadt utálatos emberek is ebben az országban.

Ha én büntetést kapnék mert magyarul beszélek, biztos nem hagynám annyiban.

Az őseim mind Magyarország teruletén éltek, csakhat ugye a történelem...

Én magyar vagyok, a nemzetisegem magyar, az anyanyelvem magyar..

Szóval kinyalhatjak a tótok a kis valagam a Maďari za Dunaj szövegükkel együtt....

márc. 2. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!