Mit lehet tenni, ha meztelen képekkel zsarolnak?
Figyelt kérdés
A volt párom zsarol ezzel, mert , amikor szétváltunk nem adtam neki vissza valamit, amiről az állítja,hogy az övé.
Anno készítettem neki ilyen fotókat, átküldtem neki.Most meg fel akarja használni őket zsarolásra.Valakinek már mutatta is.
Mit lehet tenni?
2023. dec. 12. 17:39
11/32 anonim válasza:
10. Elküldi a melódba, sulidba, anyádnak.
12/32 anonim válasza:
Printscreeneld ki a beszélgetést, amiben fenyeget és menj vele a rendőrségre. Fotózd ki, amiket írt és utána mond meg neki, hogy amit csinál, zsarolás, amiért fel lehet jelenteni.
13/32 anonim válasza:
12
És? Ez azért nem olyan egetrengető.
14/32 anonim válasza:
14. Neked talán nem. De aki pl. tanárnő? Vagy vallási helyen melózik?
15/32 anonim válasza:
15
Akinek ilyen lazák az erkölcsei annak amúgy sem kéne ilyen helyeken dolgoznia.
16/32 anonim válasza:
16.
Alapban én sem értem, hogy sok nő miért engedi ezt. De!!! Mit tehet az, akit álmában lefotózz a pasi? Pl. akár a hugodat/lányodat?
17/32 anonim válasza:
Ha már valakinek megmutatta, akkor meg pláne bűncselekményt követett el. Menj el a rendőrségre, jelentsd fel.
18/32 anonim válasza:
17
A kérdezőt nem álmában fotóztàk hanem önként dalolva készített terpesztős fotókat amiknek a felhasználási jogával felruházta a volt pasiját. Persze csúnya dolog ezzel zsarolni de a rendőrség nem foglalkozik ilyesmivel.
19/32 anonim válasza:
19: ahogy feljebb linkelték, igenis foglalkozik, mivel bűncselekmény
20/32 anonim válasza:
19. Az a baj, ha ÍRÁSBAN nem mondott le a képek jogairól a csaj, akkor lép a rendőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!