Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért támogatják a liberálisok...

Miért támogatják a liberálisok a fasizmust, ha izraelről van szó?

Figyelt kérdés
Nyilvánvaló tény, hogy izrael az alapítása óta palesztin népirtást tart, elnyomja őket. Mégis a liberálisok támogatják izraelt. Ez annál is furcsább, hogy az orosz-ukrán konfliktusban helyesen látják hogy az orosz a hibás, agresszor fél. Ennyire félnének az antiszemitizmus vádjától, hogy az elkerülése érdekében még a fasizmust is hajlandóak támogatni?

2023. dec. 12. 09:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
Izrael fasiszta? És akkor a Hamász az mi?
2023. dec. 12. 10:40
 12/19 A kérdező kommentje:
Az arabozás rasszizmus, a népirtás pártolása és űzése fasizmus. A hamasz pedig egy terrorista szervezet.
2023. dec. 12. 10:44
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Először rakj rendet a saját hazádban.
2023. dec. 12. 11:34
 14/19 anonim ***** válasza:
48%

"a népirtás pártolása és űzése fasizmus"

a hamas es az arabok kovetnek el nepirtast te meg partolod.

Ki a fasiszta akkor?!

2023. dec. 12. 12:07
 15/19 A kérdező kommentje:
A hamasz terrorcselekményeket hajt végre, nem népirtást. És nem támogatom sem a népirtó izraelt, sem a terrorista hamaszt. A palesztinokat támogatom, hogy szabadok lehessenek, akárcsak az ukránok vagy izraeliek. Tudod, 2 rossz közül nem kötelező választani, ha van egy harmadik, jó megoldás.
2023. dec. 12. 13:05
 16/19 anonim ***** válasza:
50%

Az arab teruleteken nem elnek zsidok: eluldoztek vagy megoltek oket. Ez eleg nepirtasnak tunik.

Izraelben viszont ket millios arab/muszlim kozosseg el es virul es elvezi a kozel-kelet egyetlen demokraciaja nyjutotta mindent elonyt

2023. dec. 12. 14:01
 17/19 anonim ***** válasza:

"Tudod, 2 rossz közül nem kötelező választani, ha van egy harmadik, jó megoldás."

Szerintem most érkeztünk meg a probléma gyökeréhez: sajnos nincs KÖLCSÖNÖSEN jó megoldás. A jó megoldás azt jelentené, hogy adott egy szabad Palesztina és egy szabad Izrael, akik békében élnek egymás mellett.

Csakhogy abban a szabad Palesztinában bizony még demokratikusan is a Hamászt és hasonló terrorszervezeteket választanak meg, mert úgy általában gyűlölik Izraelt. Jelen pillanatban a szabad palesztin állam és Izrael létbiztonsága között fordított arányosság van, és ez a megoldás gátja, nem a fasizmus, vagy hasonló belemagyarázások.

Abba a moralizálásba ne menjünk bele, hogy kinek van történelmi joga egy területhez, a palesztinoknak, meg Izraelnek, mert teljesen értelmetlen vita.

Vissza az állító kérdés problémájához: te azt állítod, hogy a liberálisok támogatják Izraelt. Más nevében nem tudok nyilatkozni, de személy szerint én nem támogatom, hanem szimplán megértem Izraelt. Izrael a saját érdekeit fölé helyezi a palesztin érdekeknek. Ezt én nem tudom nekik felróni, te is, én is, a palesztinok is ezt tennék. Izrael bűne annyi, hogy meg is van az ereje megtenni.

2023. dec. 12. 14:02
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem igazán üldözték el a zsidókat arab területekről. Hanem izrael vonzotta őket magához, ellenben a palesztinokat tetvezetten irtják, felelősségrevonás nélkül még civilek is lemészárolhatják őket.

És nem a hamászt és hasonló terrorszervezeteket választja palesztina, hanem csak a hamászt. 2006-ban, amikor a hamász lehazudott mindent az égről hogy ők nem szélsőségesek, az előző vezetés pedig tehetetlen volt izrael elnyomásával szemben. Azóta választás sem volt és izrael nem egyszer támogatta a hamászt, mivel nekik csak jó ha egy ilyen csürhe van hatalmon. Hisz akkor a liberális fasisztáknak könnyebb ezt a népirtást önvédelemként eladni.

Történelmi jogról területekhez valóban ne beszéljünk, ez izrael kedvenc érve, tipikus fasiszta duma.

Úgy gondolod utolsó, hogy izrael csak védelezik és nem népet irt? Vagy te vagy az, akinek nincs baja a népirtással ha a megfelelő csoport a célpont? Mindkettő hazug vélemény de mindkettővel más a gond.

2023. dec. 15. 07:47
 19/19 anonim ***** válasza:
67%

"Nem igazán üldözték el a zsidókat arab területekről"

Hazudsz.

2023. dec. 15. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!