Mi a helyzet most a déli határon?
Figyelt kérdés
Jönnek a migránsok? Azt olvastam, hogy a szerbek összeszedik őket. Igaz ez?2023. dec. 12. 08:10
2/6 anonim válasza:
Mivel a határvédelem annyira összeomlott, hogy már kamu alagutakat sem tudnak csinálni az M1 kameráinak, ezért nem igazán van róla friss hir, de, hogy az ország belsejében mi történik és az északi határainkon, arról már van, bár igazából a szlovák média tájékoztatásából tudjuk azt is.
3/6 anonim válasza:
1#
Mi neked a semmi?
Rendszeres az illegális migráció meg a kísérletek, csak nem olyan intenzitású, mint 2015 környékén.
4/6 anonim válasza:
Jönnek a migránsok! Ha nem orbánra szavazol meg is ölnek mindenkit.
5/6 anonim válasza:
#4 előbb megölnek, aztán megerőszakolnak. Aztán újra megölnek.
6/6 anonim válasza:
Az 1-es vagyok , a déli határ mellett lakom közvetlen (ott, ahol "tömgesen Jöttek/jönnek a migránsok"), csak tudom, hogy erre nincsenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!