Orbánnak valójában mégis igaza van abban, hogy a balliberális oldal háborúpárti?
Tudom, propaganda és agymosás miatt hangoztatják ezt.
De ha jobban belegondolunk, és nem feltétlen a magyar balliberális oldalt nézzük elsőnek, hanem az amcsi demokratákat, akkor talán Orbánnak mégis igaza van.
USA-ban a szenátusban már többségbe kerültek a republikánusok. A szenátus 51 nem, és 49 igen szavazattal döntött Ukrajna további támogatásáról. Természetesen a demokraták voltak a pénzelés mellett, ezzel szították volna tovább a háborút. Szóval az Ukránok most hatalmas bajban vannak, megszűnhet az amerikai pénzcsap.
Amikor Trump kormány volt, akkor is háború ellenes politikát folytattak a republikánusok. Állandóan csak a demokraták vannak a háborús konfliktusok mellett.
Na és a magyar, és EU-s balliberális oldalra kik vannak nagy hatással? Hát a demokraták. Egy medencében játszadoznak. Egy olyan háborút pénzelnek, amit esélytelen megnyerni. Így ahogy most csinálják nagyon nem jó. Ez a támogatás csak arra elég hogy lélegeztetőgépen legyen Ukrajna. Az USA érdeke, hogy az oroszok szépen gyengüljenek. Azzal nem törődnek, hogy rengeteg ukránt áldoznak be ezzel.
https://www.youtube.com/watch?v=obrBP712SKY
Ja és értem, hogy ti baloldali szavazók nem háború pártiak vagytok, hanem tényleg megakarjátok állítani az oroszokat. Csak épp a politikusok nem ezen a véleményen vannak. Nekik a lassú kivéreztetés a lényeg.
"Tudom, propaganda és agymosás miatt hangoztatják ezt. De ha jobban belegondolunk"
Onnantól, hogy tisztában vagy vele te magad is, hogy propaganda és agymosás miatt nyomatják, nincs mibe belegondolni.
"Amikor Trump kormány volt, akkor is háború ellenes politikát folytattak a republikánusok."
Ennek kicsit jobban nézz utána, mert ez nem igaz. A Trump-kormányzat vezetett be több Oroszország-ellenes szankciót is, és ugyanúgy fegyverezték Ukrajnát, mint a demokraták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!