Hazánk jövőjét a GMO mentességben látjátok?
Figyelt kérdés
2023. dec. 7. 10:38
11/13 anonim válasza:
Valamiért nagyon beragadt az embereknek az, hogy a gmo annyit jelent, hogy ellenállóvá tesszük a növényt a gyomirtónak - az index cikk is arról szól, hogy a gmo kukoricára nyomatott gyomirtószertől hullottak a patkányok.
De lehet szárazságtűrőbb, kártevőkkel szemben ellenállóbb, trágyát hatékonyabban hasznosító növényeket is tervezni, ami pont, hogy a kisebb környezeti terhelés irányába mutat.
Én nem tudom eldönteni, hogy a gmo mennyire rossz, vagy jó, de azért a jövőbe nézve engem megnyugtat, hogy mint lehetőség létezik. Pusztán azért, mert potenciál van benne rendesen, még ha sajnos kockázat is akad.
12/13 anonim válasza:
Maga a gmo egy nagyszerű dolog lenne ha az eredeti cél szerint működne.
13/13 D-Mano válasza:
Én az etikus mezőgazdaságban látom hazánk jövőjét. Nevezhetjük környezetgyógyító vagy élővilághelyreállító mezőgazdaságnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!