Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Igaza van a szlovákoknak és a...

Igaza van a szlovákoknak és a románoknak abban, hogy mi csak primitív mongol betolakodók vagyunk, és vissza kellene takarodnunk Ázsiába, ahonnan jöttünk?

Figyelt kérdés
Szoktam látni az interneten hogy mindig ezt írják a szlovákok és a románok Facebookon és Instagramon.

2023. dec. 3. 14:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
20%
#10: Példa kell? Az egész magyar kommunikáció egy példa a hisztire. Kicsik vagyunk, senkik vagyunk, nincs pénzünk, nincs területünk, nincs haderőnk és a népességünk is ész nélkül fogy. Nincsenek szellemi termékeink, a GDP-nk nagy része attól függ, hogy mit vesznek meg tőlünk nyugaton, de folyamatosan követelőzünk, tiszteletről hadoválunk, meg elvárásokat támasztunk gyakorlatilag mindenkivel szemben, miközben mi vagyunk az oroszok legnagyobb csicskái mert a vezetés visszatért oda, ahonnan indultunk harminc éve, de területrablózunk, meg gúnyhatározunk, meg anyám kínja. Kabaré amit leművelünk, nincs mit csodálkozni ha utálnak minket és szívatják a határon túliakat.
2023. dec. 3. 14:58
 12/20 progizo ***** válasza:
76%

#11.: "Kicsik vagyunk, senkik vagyunk, nincs pénzünk, nincs területünk, nincs haderőnk és a népességünk is ész nélkül fogy."

Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy ezek közül bármelyik hangoztatása is okot szolgáltathat szomszédaink magyargyűlöletére?

Egyrészt ezek tények, másrészt meg semmi ellenséges megnyilvánulás nincs bennük, harmadrészt nem is válaszok szomszédaink magyarellenes propagandáira, sem tartalmilag, sem időben.

Olyasmire gondoltam, hogy december 1-jére válaszul a magyar fél a Bécsi Döntések évfordulójára hívja a románokat koccintani, vagy kitiltják a román nagykövetet az Úz-völgyi események után vagy a szerbeknek üzenünk erélyesen a Szabadka-helységnévtábla megrongálása után?

2023. dec. 3. 15:21
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
Szokásos lettős mérce. Ha külföldiek általánosítják a magyarokat, az rendben van, csak fordítva csúnya dolog.
2023. dec. 3. 15:21
 14/20 anonim ***** válasza:
95%
Én kérdeztem egy románt, honnan jött ez a mongolozás, azt írta, hogy azt csak a 6 osztályt végzettek csinálják.
2023. dec. 4. 14:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert a román köznyelv nem tesz különbséget a mongoloid nagyrassz (a világ népességének kb.35 % -a tartozik ide) és a kicsiny mongol nemzet között.

Arra akarnak utalni, hogy Ázsiából ilyen mongoloid nagyrasszal keveredett ferdeszemű sárga nomád "honfoglaló" emberek telepedtek le az ő fehér civilizált Európájukba. Egyrészt a magyarországon kifejlődött Turaniszmus is segítette ezt a nézetet kibontakozni, és trianon idejében a kisantant államai nagyon könnyen felhasználták ezt a rasszista világképet a magyarok ellen.

Valójában pedig, ha a populációgenetikát alaposabban megnézzük, a románokban és a szláv népekben több a keleti azaz mongoloid/ázsiai marker aránya mint a mai magyarokban.

2023. dec. 5. 18:37
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek amúgy gyakran azt se tudják, hogy mit beszélnek, olyat dumálnak, hogy a magyarok az 1200-as évekbe jöttek be, vagy a törökök/Habsburgok hozták be őket.
2023. dec. 6. 15:33
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer elmagyarázták románok, hogy magyarok soha nem éltek a mai Románia területén. István király soha nem is létezett és az egész Nagymagyarország csak Orbán agyszüleménye és kitaláció. Viszont amikor megkérdeztem, hogy akkor mégis miért él mégis vagy egy millió magyar ma Romániában akkor kifejtették ennek a valódi okát: Orbán Viktor, aki nagyon-nagyon gazdag, elutazott Romániába a hegyekbe, az ősi román földekre. És ez a gonosz Orbán ott talált pár echte román mélyszegény pásztort, akiket megtanított magyarul. És miután Orbán megtanította ezeket a színromán pásztorokat magyarul agymosta őket, hogy a fideszre kell szavazniuk és tagadják meg románságukat és ezentúl vallják magukat magyaroknak.

És a mai napig is Orbán több milliárd eurókat osztogat ezeknek a magukat magyaroknak valló volt-románoknak, és ezért van, hogy ezek a "magyarok" mindenfelé limuzinokkal járnak és a legelitebb helyeken vannak mindenütt.

Ezt nekem románok magyarázták el.

2023. dec. 7. 01:54
 18/20 anonim ***** válasza:
79%
Ez az erdélyi magyarok eredetileg románok elmélet kering már pár évszázada, a Vasgárda is írt erről egy dalt. Dehogy Orbánra ezt ráhúzzák! Legostobább nép, remélem eltűnnek majd a történelem süllyeztőlyében.
2023. dec. 7. 05:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Nacionalisták sajnos mindenhol akadnak.
2023. dec. 10. 17:11
 20/20 Laly1972 ***** válasza:
Ez inkább rájuk igaz.
2023. dec. 10. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!