Miért retteg mai napig mindenki a náci veszedelemtől? Putyin is mindenhol nácikat lát és a magyar politikában mindenki nácikat lát. Tudtommal nácik 1945 óta nem léteznek és Hitler a Náci párt alapítója meghalt.
Mindenki nevében nem beszélhetek, de én azért, mert ideológiai alapon elöször letaroltak egy országot és átvették a teljes irányitását, majd felperzselték a föld egy jelentős részét, szintén ideológiai alapon és a végén, mikor rájöttek, hogy nem mennek vele semmire, akkor ugyanúgy ideológiai alapon megpróbáltak kiirtani egy egész vallást.
Én ezért rettegek.
Na elmagyarázom.A nyugati politika ugyan arra épül amire anno a náci politika.
Értelmezd.Egy nemzet, egy kiválasztott nép, egy vezető.
Vagyis ne legyenek nemzetek se népek, hanem mindenki egy nyelvet beszéljen a végén.Ez csak rabszolgatartásra van.Egy kiválasztott nép van, amely élvezheti a kiváltságot, és ennek az egésznek, egy uralkodója legyen.Ez a végső célja a nyugati politikának.
A keleti politika, pedig védelmezi a nemzeteket, és a népeket, a kultúrát, és azt ,h nem szabad egy vezetője lennie a világnak.Hanem a nemzetek döntenek együtt.
A közeli nem fényes jövőről.
Azt mindenkinek tudnia kell, h Európában háború fog kitörni.Ez a háború elsősorban nyugat európában fog kitörni.Azért fókuszál a világ most Európára, mert ez a végkimenetel eldönti a nyugat-világ sorsát.Nyugat európában ha kirör a háború, megtörhet a nyugati politika hatalma.Ha ez sikerül, Európa átállhat oroszországhoz, és az egész szabadpiac megváltozhat.Vagyis kb. annyi h a dollár hatalma megtörik.És Amerika hatalma megtörik.Persze ,hoz vele egy jó adag háborút ,meg nyomort.De ez hozza el a kezdetét Amerika halálának.
Azt kell megérteni, h sem Amerika sem Izrael nem létezhet ilyen formában, h egykén uralkodni akar a világon.Legalább is ha a keleti politikát nézzük.
...até azt hozzá teszem.Döntse el mindenki, mit tart helyesnek.H egy hasonló egy nemzetet akar az amerikai néphez hasonlót, amelynek nincs gyökere se kultúrája, hanem mindent pénzé teszegy nyelvet beszéljen mindenki és egy uralkodója vesz a világnak, vagy megőrizzük úgy a nemzeteket ( afrikai, ázsiai, európai, arab...)és azon belül a népeket, amelyek sajátos kultúrában élnek, és a nemzetek közösen döntenek.
Én úgy gondolom a nemzeteket kell védelmezni.Az a helyes út.
Miért nem úgy írod nyíltan, Keletre húzol? Nem muszáj rébuszokban beszélni..
Hát úgy gondolom h megértetted...:)
Csak el akartam magyarázni, h lassan döntés elé áll a fél világ, ha akarjuk ,ha nem.
Húztunk úgy 40 évig Keletre. Volt belőle haszon?
...tehát nem tudom mennyire értitek a jelenlegi helyzetet.Se az egyik, se a másik politika nem tud egyeségre jutni.Viszont minden kezd fogyóba lenni, és a civilizációnk egyre jobban kezd szorult helyzetbe kerülni.
Tehát ez az időszaka az emberiségnek, h választás elé kell állnia a közeljövőben, mit akar végső célnak kitűzni.Ma még egyik nap ezt akarom,holnap meg amazt, de tenni nem kell érte,elökörködtünk itt.Ez most már nem működik...
Ez a helyzet kishaverom.
Egy komcsi Szovjetunió csicskádai voltunk. A kommunizmus pedig sok minden, csak épp pont nem egy keleti dolog. Maga az egész marxizmus ugyanazt mondja mint a mai nyugati liberálisok "A múltat végképp eltörölni". Maga az egész keleti kultúrát is ki akarta végig irtani. Hogy lehet egy ideológia keleti, ami egy németországi gazdag zsidó fejéből pattant ki?
Lehet, hogy Marx fejében született meg az idealista elképzelés, de azt Lenin formálta át arra, ahogy ismerjük.
És kik szállították Lenint Oroszországba a lehető legnagyobb biztonságban és elővigyázatossággal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!