Mikor tesz az EU és akár Magyarország azért hogy le álljon a túlságosan magas állati termékek fogyasztása? Ti miért nem vagytok még Vegánok?
Etikátlan amit a húsipar tesz ( állat holokauszt), magas hízási ráta, szívbetegek, magas koleszterin stb. Lásd: USA
Legyetek Vegánok! Vagy akár peszkatárianusok!
Kérjük önt Orbán Viktor miniszterelnök úr hogy tegyen lépéseket a helyes út felé.
Védjük meg a természetet, és együk a természet kincsét ami számtalanszor növekedni tud !
🌱💫🙏
🍓🍒🍎🍉🍑🍊🥭🍍🍌🍋🍈🍏🍐🥝🫒🫐🍇🥥🍅🌶️🫚🥕🍠🧅🌽🥦🥒🥬🫛🫑🥑🍆🧄🥔🫘🌰🥜🍞🥖
🍆🍆🍆
"Etikátlan amit a húsipar tesz"
Akkor miért nem a húsipart kell megrendszabályozni, miért az embereket kell csesztetni, hogy ők a hibásak?
Nyilván el lehet lenni a mostani húsfogyasztásnál kevesebbel is, de a teljes vegánság nekem nem szimpatikus.
"Ti miért nem vagytok még Vegánok?"
Mert nekünk van eszünk.
Gyúrunk vazze
Nem mindenki 40kilós fényevő
Elméletileg liberális demokrácia van.
Az állam/kormány/EU bizottság nem szólhat bele,hogy ki mit és mennyit egyen.
" magas hízási ráta, szívbetegek, magas koleszterin stb. Lásd: USA"
Hát, ezekhez a legkisebb mértékben járul hozzá magas húsfogyasztás. Sokkal nagyobb mértékben a töménytelen cukor(kukorica szirup) és pálmaolaj fogyasztása, amivel tele vannak tömve az amerikai ételek. És persze bár kisebb mértékben, de az európai félkész és készételek is.
Ami a vegánságot illeti, az se nem jelent feltétlen egészséges életmódot, se nem jelent feltétlenül a környezetre nézve alacsonyabb terhelést. Vegán a nuttellás kenyér és a sült krumpli is, melyek nem épp a legegészségesebb ételek. És vegán a világ túl feléről idehozott avokádó is, mely nem épp környezetbarát.
Lehet egészségesen étkezni vegán és nem vegán étrenddel is, és lehet környezet tudatosnak is lenni vegán és nem vegán étrenddel is. Nem azon múlik a környezetvédelem vagy az egészségesség, hogy egy kis mangalica szalonna zsírjának a kisütésével indul-e a lecsó, vagy napraforgó olajjal.
valójában a gyümölcs is "él"
"Egyes organizmusoknál nehéz lehet felismerni ennek az elméletnek az igazságát. Például úgy tűnik, hogy a különféle gyümölcsök és zöldségek önmagukban az élelmiszerboltban nem élnek. Mégis élnek. Növekednek, oxigént használnak, és számos egyéb, az élethez kapcsolódó folyamatot végrehajtanak."
szóval miért nézed le a növényeket?
Volt egy fél év amikor semmi húst nem ettem, mert ki akartam probálni ezt a divat b..zulást.
Fél év végére én ilyan beteg lettem, higy hihetettlen, és akkor rájöttem, higy le..arom, én húst fogok hússal enni, és ha kell én vadászom le, és vágom le az állatot.
Azóta rendbe jöttem minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!