Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Liberálisok! Gondolkodtatok...

Liberálisok! Gondolkodtatok már azon, hogy az elmúlt években a sorozatos Fidesz 2/3 nektek is köszönhető és talán változtatni kellene a mentalitáson?

Figyelt kérdés

Vagy ti mindent jól csináltatok és mindenben nektek van igazatok és mindenki más hülye?

Meg egyébként is Orbán Viktor meg a Fidesz?

2023. nov. 12. 07:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Igen, jó lenne, ha migráció, bevándorlás és homoszexuális ellenes politikát folytatna a mindenkori liberális politikus, közben meg gazdaságilag telejsen romba döntené az országot. Ez lenne a legjobb megoldás Orbán leváltására.
2023. nov. 12. 07:46
 2/22 anonim ***** válasza:
82%

Nem igazán.

Ez az eredmény a totális fidesz média tulsúly eredménye.

Es persze a tarsadalmat becsapó félreinformáló lejaratókampányoknak.

[link]

2023. nov. 12. 07:48
 3/22 Molyember ***** válasza:
83%

Ó, persze. Nem elég, hogy hazaáruló, pedofil, meleg, keresztényüldöző és háborúpárti vagyok, még a Fidesz kétharmadról is én tehetek. Elmész te a pcsába.

A fideszes kétharmadról a fideszesek, a takonygerincűek és a fogalmatlan idióták tehetnek, beleértve azokat a milliókat, akik nem mennek el szavazni. Hogy ezen csoportok között mekkora az átfedés, azt nem tudom.

2023. nov. 12. 07:49
 4/22 anonim ***** válasza:
35%

A balliberálisoknál is vannak változások, olykor belátják, ha hibás/népszerűtlen politikát folytattak és korrigálnak, mennek a Fidesz után.

Az LMP, MSZP, Momentum, Párbeszéd már elfogadta a határon túli magyarságot, kettős állampolgárság intézményét. Már csak a DK van ellenük.

Már egyik sem ellenzi a déli határkerítést, illegális migráció elleni fellépést, mivel belátták, hogy a nagy többségnek erre van igénye Magyarországon és jobbnak tartották Orbán megközelítését Merkelénél, nálunk nem volt igény a balliberális oldalon propagált Willkommenskulturra.

Már a kórházakat, nyugdíjpénztárakat, vízműveket sem akarják privatizálni, nem fogják visszacsinálni a Fidesz államosításait, már nem mondják, hogy az állam rossz gazda, inkább az államból szeretnének jobb, hatékonyabb működtetőt csinálni szerintem.

2023. nov. 12. 07:56
 5/22 anonim ***** válasza:
65%

A liberálisok egyetlen megoldásban nem gondolkodtak még, minden mást próbáltak eddig. A választások bojkottját.

Az egyetlen megoldás ez maradt a liberálisoknak.

2023. nov. 12. 07:57
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
Hogy érted, hogy "nektek"? Én egy senki vagyok, nincs ráhatásom a dolgokra.
2023. nov. 12. 08:05
 7/22 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem inkább a gyűlöletpropagandának köszönhető, mintsem a felmutatott teljesítménynek. Mit szóljak, ha az én pénzemből körbeplakátolják az országot, hogy kb. én vagyok a sátán?
2023. nov. 12. 08:30
 8/22 anonim ***** válasza:
66%
Igen, szerintem is mi tehetünk róla, hogy a FideSS aprópénzen kivásárolta a kisebbségeket, öregeket, külföldi magyarokat, 100%-ban uralja a médiát, 0-24-ben nyomatja a propagandát és elcsalja a választást úgy ahogy van.
2023. nov. 12. 09:05
 9/22 anonim ***** válasza:
82%
A FideSS 2/3-adról a szavazók 1/3-ada tehet. A maradék 2/3-ad miattuk szopik.
2023. nov. 12. 09:06
 10/22 anonim ***** válasza:
19%

A liberálisokban nulla az önkritika. Mindent megmagyaráznak azzal, hogy "a buta fogatlan kőbaltával szaladgáló ősember mucsaiak szavazták be a fideszt egy zsák krumpliért".

De pl azzal szerintük semmi gond nincs, hogy ugyanazokkal az arcokkal indulnak egymás után mindig már 2010 óta.

2023. nov. 12. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!