Liberálisok! Gondolkodtatok már azon, hogy az elmúlt években a sorozatos Fidesz 2/3 nektek is köszönhető és talán változtatni kellene a mentalitáson?
Vagy ti mindent jól csináltatok és mindenben nektek van igazatok és mindenki más hülye?
Meg egyébként is Orbán Viktor meg a Fidesz?
Nem igazán.
Ez az eredmény a totális fidesz média tulsúly eredménye.
Es persze a tarsadalmat becsapó félreinformáló lejaratókampányoknak.
Ó, persze. Nem elég, hogy hazaáruló, pedofil, meleg, keresztényüldöző és háborúpárti vagyok, még a Fidesz kétharmadról is én tehetek. Elmész te a pcsába.
A fideszes kétharmadról a fideszesek, a takonygerincűek és a fogalmatlan idióták tehetnek, beleértve azokat a milliókat, akik nem mennek el szavazni. Hogy ezen csoportok között mekkora az átfedés, azt nem tudom.
A balliberálisoknál is vannak változások, olykor belátják, ha hibás/népszerűtlen politikát folytattak és korrigálnak, mennek a Fidesz után.
Az LMP, MSZP, Momentum, Párbeszéd már elfogadta a határon túli magyarságot, kettős állampolgárság intézményét. Már csak a DK van ellenük.
Már egyik sem ellenzi a déli határkerítést, illegális migráció elleni fellépést, mivel belátták, hogy a nagy többségnek erre van igénye Magyarországon és jobbnak tartották Orbán megközelítését Merkelénél, nálunk nem volt igény a balliberális oldalon propagált Willkommenskulturra.
Már a kórházakat, nyugdíjpénztárakat, vízműveket sem akarják privatizálni, nem fogják visszacsinálni a Fidesz államosításait, már nem mondják, hogy az állam rossz gazda, inkább az államból szeretnének jobb, hatékonyabb működtetőt csinálni szerintem.
A liberálisok egyetlen megoldásban nem gondolkodtak még, minden mást próbáltak eddig. A választások bojkottját.
Az egyetlen megoldás ez maradt a liberálisoknak.
A liberálisokban nulla az önkritika. Mindent megmagyaráznak azzal, hogy "a buta fogatlan kőbaltával szaladgáló ősember mucsaiak szavazták be a fideszt egy zsák krumpliért".
De pl azzal szerintük semmi gond nincs, hogy ugyanazokkal az arcokkal indulnak egymás után mindig már 2010 óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!