Naiv vagyok ha hiszek benne, hogy nem fajul világháborúvá a mostani helyzet?
Nem lesz ebből vh. Másfél évig károgtak a hivatásos rettegtetők, hogy az orosz-ukrán háborúból vh. lesz. Most kitört az izraeli-palesztin háború, már senki nem beszél az előzőről, csak erről, hogy de ebből aztán bizonyosan lesz egy vh.
Én csak röhögök a sok h..lyén, aki beveszi ezt a maszlagot.
Nem lesz sem egyikből, sem másikból vh.
Ezt úgy hidd el, mintha azt mondanám, hogy holnap is fel fog kelni a Nap.
Tök mindegy.
Mi itt nem tudunk tenni ellene, csak reménykedhetünk abban, hogy nem történik meg.
Én is azt hittem, hogy az oroszok nem fognak háborút kezdeni az oroszokkal. Az izraeliek is hitték, hogy a palesztinok nem fogják őket pont akkor megtámadni újra. Sajnos ez senkit nem hatott meg és a háborúkat aki képes volt megindítani az megindította.
Mi annyit tehetünk, hogy minél több embernek próbáljuk elmondani hová vezet mindez és mi lesz a következménye, aztán imádkozunk, hogy felfogják és akiknek a gombhoz hozzáférése van azok nem fogják megnyomni.
ha a dollárbaloldal kormányozná Magyarországot már benne lennénk a háborúba mint a nyugati országok!
Ezzel szemben a Fidesz-KDNP a magyar emberekért dolgozik, és az Ő érdekeit szolgálják.
A Fidesz-KDNP az ország reménye! Aki a baloldalra szavaz az háborút akar, és azt, hogy Magyarország csődbe menjen!
#8 Mi lenne ha azt az egy alakját végre látnád rendesen amit valójában mutat? Azt amelyik maga mondja el, hogy Európába évi 1,5 millió migráns betelepítése lenne szükséges? Amelyik pénzeli az egész világon azokat a szervezeteket amik a társadalmakat próbálják szétzilálni, az országokat bedönteni?
Nagyon ciki ám Sorost védeni amikor már az egész világon nyíltan kimondják Elon Musk-tól kezdve a kanadai parlamenti képviselőkig, hogy milyen káros, ártalmas is ez az ember és amit a szervezetei művelnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!