Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Melyek a legobjektívebb...

Melyek a legobjektívebb hírportálok?

Figyelt kérdés
Amikről nem üvölt, hogy épp melyik oldal kezében van és viszonylag objektíven kapok híreket? Tudom kicsit naiv kérdés, de amiket eddig olvastam azoktól már kezd felfordulni a gyomrom.

2023. nov. 3. 18:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9%

"Egy hírportál sosem lehet objektív. Mivel ott pénzért cserébe írnak, azaz az újságírók a gazdijuktól függenek és kizárólag csak azt írhatják amit a gazdijuk mond nekik."

A Telex konkrétan szerkesztőségi tulajdonban van, tehát ők saját maguk gazdája. Akkor most mi van?

2023. nov. 3. 21:04
 12/20 anonim ***** válasza:

A telex az egykori index utódpártja

2023. nov. 3. 22:11
 13/20 anonim ***** válasza:

1. infostart

2. index

2023. nov. 3. 22:27
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

"nem érzed úgy"

Írja ezt az, aki beírta a hvg-t 😂😂😂

2023. nov. 3. 23:23
 15/20 anonim ***** válasza:
44%

#1. "Hvg, 24.hu, portfolio.hu"

És akkor most képzeld el, hogy valaki ugyanígy, fapofával leírja, hogy szerinte az index, meg a mandiner. Megvan? Pontosan így látlak én téged. Valahogy mindig az van, hogy míg én Fidesz-szavazóként pontosan tudom, hogy természetszerűleg totál elfogult a média, addig a ballib rendre meg van róla győződve, hogy mindig csak a másik oldal médiája elfogult. Én olvastam 15 éve is HVG-t, döbbenetes, hogy hova sikerült lesüllyedni...a 24.hu tulaja amúgy a saját baráti körének rendre elmondja, hogy ő konkrétan azért tartja fenn a lapot, hogy a Fidesz bukásához hozzájáruljon, a portfoliót meg corvinusos tinik szerkesztik gyakornokmunkában. Ilyenkor szokott jönni valami nevetséges relativizálás, hogy "jó, de a másik oldalnál még így is sokkal jobb", de ezt már sajnos mindenki leszarja.

Ja, a kérdéshez. A "független", meg "objektív" az a világon mindenhol azt jelenti, hogy liberális. Semmi többet. Egy belterjes belső kör szopkodja egymást, és szeretne elájulni leginkább a saját nagyszerűségétől (a gyakorlatban szűklátókörű agymosottságától). Sikerült sajnos teljesen lenullázni és kiüresíteni ezeket a fogalmakat.

2023. nov. 3. 23:52
 16/20 anonim ***** válasza:
38%
#9. Az indexes dolog zseniális húzás volt. Emlékszem, még a csicska 444 is fente a f@szát, hogy hohó, majd ők ugranak az első helyre...aztán még a második helyet is elveszítették, ahogy kell. :D Jött is szépen sorban náluk, meg a Telexnél is a belső viszály, a főszerkesztőváltások, az általános letargia. Munk Veronikát is szépen áttette a Soros-hálózat Szlovákiába (új küldetés), és az egész úgy kezdett el szépen feloszlani a picsába, hogy a Fidesznek ehhez már egy szalmaszálat nem kellett hozzá keresztbe tennie. Örülük is, meg nem is. Egyrészt ha az ilyenek szépen éhendöglenek, az az általános jóléthez messze hozzájárul...ugyanakkor ők is jócskán kivették a részüket a sorozatos kétharmadból, a hiányukkal sokkal nehezebb lenne összehozni.
2023. nov. 4. 00:00
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

"ballib rendre meg van róla győződve, hogy mindig csak a másik oldal médiája elfogult."

Ennél már csak az a jobb, amikor kiborul a bili, mint például Svédországban és már tovább nem lehetett elhallgatni az ottani eseményeket, így a telex is lehozta és ekkor a libsi:

Úristen, a fidesz már megvette a telexet is.

2023. nov. 4. 00:00
 18/20 anonim ***** válasza:
65%

"Telex konkrétan szerkesztőségi tulajdonban"

Te komolyan elhiszed ezt a baromságot?

2023. nov. 4. 00:03
 19/20 anonim ***** válasza:
50%

"ugyanakkor ők is jócskán kivették a részüket a sorozatos kétharmadból, a hiányukkal sokkal nehezebb lenne összehozni."

Igen, akárcsak 444 Szili 😁

Isten áldja őket 🙏🙏🙏

2023. nov. 4. 00:04
 20/20 anonim ***** válasza:

#11. "A Telex konkrétan szerkesztőségi tulajdonban van, tehát ők saját maguk gazdája. Akkor most mi van?"

Mondjuk épp Munk Vera mondta el, hogy mi van. :D

"Munk ezzel kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet, hogy még ha meg is valósul az úgynevezett „dolgozói tulajdonrész”, a jelen állás szerint akkor is csak négy embernek lesz „a döntésekbe jelentős beleszólást engedő tulajdonrésze”."

[link]

Naigen, az egyszeri olvasó ezt nem szokta tudni, de ez nem egészen úgy működik, hogy ha a részvények 3/4-e kinn van a dolgozóknál, akkor ők majd jól lenyomják a 25%-ot, mert egy részvénynél messze nem csak ez számít.

2023. nov. 4. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!