Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » "Német védelmi miniszter:...

"Német védelmi miniszter: Európát és Németországot háború fenyegeti" Mi a véleményetek erről a kijelentésről?

Figyelt kérdés
2023. nov. 3. 11:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Semmi.

Kb. mióta lezárult a II. világháború, azóta háború fenyeget.

2023. nov. 3. 11:37
 2/12 anonim ***** válasza:
18%
Igaza van. Ha a NATO nem mond le Ukrajnáról, akkor jöhet eszkaláció.
2023. nov. 3. 11:39
 3/12 anonim ***** válasza:
28%

Az a véleményem,hogy lassan talán (!!) kezdi Európa kinyitni a szemét, elsősorban a Z EU vezetőire gondoltam...

Ideje lenne már tenni is valamit a BÉKE érdekében, mert az utóbbi 1-2 év pont az ellenkezőjéről szólt, sajnos...

2023. nov. 3. 11:43
 4/12 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy kezdi kinyitni a szemét?
2023. nov. 3. 11:44
 5/12 anonim ***** válasza:
12%

Ezt pofázzuk nekik 2015 óta, amióta szabad utat engedtek ismeretlenek tömeges illegális migrációjának. Ezt tetézte meg amit az ukrán-orosz háborúval kapcsolatban csináltak.

Jó reggelt!

2023. nov. 3. 11:44
 6/12 anonim ***** válasza:
61%

5.

Kit érdekel?

Nem zavar, hogy Sopronban jelenleg is náci találkozó van????!!!

Igaz, senkit nem látni, találni, de nem baj, akkor is itt vannak, attól kell rettegni!!!

2023. nov. 3. 11:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
#6 Bocs, nem vettem észre az iróniát - de szerintem a többiek sem akik meg felpontoztak. Legközelebb ne hagyd le a végéről a jelet! :)
2023. nov. 3. 12:55
 8/12 anonim ***** válasza:
36%

"Bocs, nem vettem észre az iróniát"

Nem csodálom, az egy magasabb szint.

2023. nov. 3. 13:05
 9/12 anonim ***** válasza:
36%

Amíg élnek más nemzetek, eltérő érdekekkel, fenyeget a háború.

Egyesíteni kellene az összes nemzetet, eltörölni, vagy teljesen háttérbe szorítani a vallásokat és akkor talán nem lenne több háború. De ezt nem lehet megtenni, mert a különböző népcsoportok más más emberi minőséget alkotnak (mások a prioritások, szokások, igények), így ez csak egy hosszú és gyötrelmes folyamat árán lenne elérhető.

Egyszerűbb ha kiírtjuk egymást...

2023. nov. 3. 13:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ő az aki múltkor 360 fokos fordulatot vett, vagy az a német külügyminiszter volt ?
2023. nov. 3. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!