Az igaz, hogy a külföldre vándorolt magyarok tömegével jönnek haza nyugatról a rengeteg migráns miatt?
Figyelt kérdés
2023. okt. 29. 00:11
A kérdező szavazást indított:
Igaz.
Nem tudom.
Nem.
31 szavazat
1/12 anonim válasza:
Igen mert a többség legalja munkakörben próbál elhelyezkedni, ugyanazokban amikben a migránsok, csak a migránsok a nyelvet is megtanulják míg a magyarok nem hajlandók rá így gyorsan lapátra teszik őket mostanság.
2/12 anonim válasza:
Igen. Meg azért is mert a nyugati országok nyakig benne vannak a háborúba és soha nem látott gazdasági válság tombol Nyugaton!
3/12 Koplárovics Béci válasza:
Nem szeretik a magyarok konkurrenciát. Ezért nem törvényesíti a fidesz a lopást sem.
4/12 anonim válasza:
Amelyik nem teljesen hülye, az tudta, hogy hová költözik.
5/12 anonim válasza:
Az erősen liberális érzelmű ismerőst így még nem hallottam anyázni, amikor kérdeztem, kik a munkatársai a nagy nyugaton.....
7/12 anonim válasza:
Nekem személyesen volt ilyen kollegám.
8/12 anonim válasza:
Nincs olyan ismerősöm, aki emiatt költözött volna haza. Aki hazaköltözött, az azért tette, mert eleve csak pénzért ment ki és már elege szedett össze vagy talált itthon megfelelő lehetőséget.
Megjegyzem, rasszista posztokat kizárólag az itthon élő ismerőseim szoktak kirakni.
9/12 anonim válasza:
"rasszista posztokat kizárólag az itthon élő ismerőseim szoktak kirakni."
Azt szinte gondoltuk.
10/12 anonim válasza:
Nem igaz, de sokan panaszkodnak arra, hogy baj van a sok EU-n kívüli migránssal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!