Fideszesek, hogy van belőletek ennyi külföldön?
Én itt dolgozom, és hihetetlen, milyen mennyiségben találkozik veletek az ember. Hogy honnan tudható, hogy fideszes az illető? Magától hirdeti büszkén általában, nem kell rákérdezni ;)
Szóval, ha otthon olyan nagyon jó, itt meg rossz, nem is lehet annyit keresni, de ha lehet is, ugyanannyira jössz ki mint otthon, mert kint drága az élet, de ha mégsem, akkor lekaszabol a migráns, meg elveszik a gyerekedet átoperálni stb. stb. akkor miért jöttök ki?
Miért találkozom veletek egyre gyakrabban? Ez hogy összeegyeztethető nálatok morálisan? Vagy el van intézve azzal, hogy ami otthon mégis rossz, az a lassan 20 évvel ezelőtt kormány+Brüsszel hibája, és ennyi?
Bónusz kérdés: amikor olyan húrokat pengettek, hogy a külföldi, hazájukat elhagyó, "áruló" magyarok ne szavazzanak haza, mert "mi jogon pofáznak bele a haza dolgaiba" azt a külföldi fidesz támogatókra is értitek ilyenkor? 🤔
9-es, igen, Nyugat Európa.
Az a különbség, hogy Orbán nem EU párti. Az EU szorgalmazza a szabad munkaerőáramlást. Semmi képmutatás nem volna abban, ha az ember külföldre megy alapvetően, ha ő és a miniszterelnöke nem azon az állásponton van, hogy felőle amúgy felfordulhat az EU.
"Tényleg, miért is? Eddig úgy volt, hogy mi ostobák, tanulatlanok és röghöz kötöttek vagyunk; most meg kiderül, hogy szakképzett és idegen nyelvet beszélő megbízható és piacképes munkaerőt képviselünk külföldön. Hogy is van ez? :)"
LOL:D, nyilván vannak ilyenek is, de akikkel én találkoztam azok nem beszélik a helyi nyelvet, de még angolul sem általában. Mosogatni, takarítani, pakolni vannak kint. Ezért teszik össze sokszor a két kezüket, mikor másik magyarral találkoznak. Én pedig ezért mondtam, hogy ha MINDENKÉPP témázgatni akarnak egy egyébként pár perce ismert emberrel, az akkor ne a fent említett legyen.
Utolsó válaszodra: köszönöm akkor, hogy te a normálisabbak taborát gyarapítod.
"Az a különbség, hogy Orbán nem EU párti. Az EU szorgalmazza a szabad munkaerőáramlást. Semmi képmutatás nem volna abban, ha az ember külföldre megy alapvetően, ha ő és a miniszterelnöke nem azon az állásponton van, hogy felőle amúgy felfordulhat az EU."
Most ezt pártállás nélkül mondom úgy hogy külföldön lakom;
Mind az ellenzék, mind a kormány eu párti. Talán az egyetlen ami nem, az a mihazánk, de még abban sem vagyok biztos.
És egyik sem akarja megszüntetni a szabad munkaerőáramlást, csak abban nem értenek egyet, hogy hogyan kell "megfogni" a kivándorlókat - értsd: olyan életkörülményeket és munkalehetőségeket teremteni, hogy többen maradjanak itt.
Úgyhogy inkább hagyjad ezt az M1/RTL közmédiás szintet.
12-es. Ez nem igaz, ugyanis Orbán már többször is megpengette azt a húrt, hogy Magyarországot kivezeti az EU-ból, még akkor is, ha csak burkoltan célzott rá, és ennyire egyértelműen nem mondta ki soha, mint én.
Viszont az első ilyen EU-ellenes beszédei után (a Brexit közben) jelentek meg az első szélsőjobboldali megnyilatkozások a Huxit-tal kapcsolatban.
Tulajdonképpen, Orbán a szélsőjobboldaliakkal mondatta ki azt, amire ő csak finoman célozgatott.
"Magyarországot kivezeti az EU-ból, még akkor is, ha csak burkoltan célzott rá, és ennyire egyértelműen nem mondta ki soha, mint én."
Hoppá, hoppá, több fiókról írogatunk kérdező?? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!