Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak én vettem észre milyen...

Csak én vettem észre milyen óvatosan beszélnek Azahriahról ? Mind a két oldal

Figyelt kérdés
Azért valljuk be veszélyessé tud válni. A fiatalok nagy részét nem érdekli a politika, az ilyen Nagy Feró, Demjén stb is a nyugdíjasokat szólítja meg inkább. Ő azonban egy teljesen új és elég nagy réteget lenne képes.
2023. okt. 24. 08:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Bezzeg a Nagy Feró meg a Demjén mi ?
2023. nov. 22. 08:05
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Ők kik? Politikusok?
2023. nov. 22. 08:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy furcsának tűnik elsőre, de létezik zene Bazárián és Tóth Gabin kívül is.
2023. nov. 22. 08:17
 14/18 anonim ***** válasza:
8%
13, csak nem Győzikére és Ákosra gondolsz?
2023. nov. 22. 08:18
 15/18 anonim ***** válasza:
46%

De, természetesen csak a magyar popzenészek léteznek a világon. Az egész világ őket hallgatja. Meg Bazáriát.

Nesze itt a francia Bazária:

[link]

Tiszta egyedi, nem? 🤣 Pont mint Bazária.🤣 12 egy tucat.

2023. nov. 22. 08:39
 16/18 anonim ***** válasza:

"Ő azonban egy teljesen új és elég nagy réteget lenne képes"

Az a réteg még nem rendelkezik szavazati joggal.🤣 13 éves tinilányok meg nem igazán szoktak rendszert váltani.🤣

2023. nov. 22. 08:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Amúgy meg annyira érdekli a maffiakormányt a kis félcigó, mint egy elefántot a hátán mászkáló légy. Nagy Feró is mekkora lázadó volt annak idején. És elért vele bármit is? Akkor a nyafogó kislány szerinted majd megdönti a rendszert? Nála komolyabb embereknek nem sikerült( MZP,Gyurcsány). Kicsit sok már ez az elvakult rajongás...mondjuk egy 13 évestől mit is várok? 🤣
2023. nov. 22. 08:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Majomszájú Bazária, a vásári bohóc, a nagy rendszerváltó a 13 évesek szerint.🤣
2023. nov. 22. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!