Véget ért a zsidók uralta világ? Mit gondoltok erről?
Világháborúk után a zsidó emberek főleg képzettségüknek szorgalmuknak köszönhetően jelentős befolyást szereztek: A bankokban a politikában a kultúrában stb... De szerintem ennem most vége van: Mert
Demográfiailag: az arabok sokkal szaporábbak.
Láttuk hogy a bankrendszer, amit a zsidók uralnak, percek alatt összedőlhet.
Az olaj, gáz készleteket is zömmel arabok tartják kézben.
Nyugati demográfiákban is egyre fontosabbak a az arab szavazók, mint a zsidók pénze.
"Világháborúk után a zsidó emberek főleg képzettségüknek szorgalmuknak köszönhetően jelentős befolyást szereztek: A bankokban a politikában a kultúrában stb"
Na várjál csak. Hitler már ugyanerre az állítólagos érvre alapozta a zsidógyűlöletét.
Szerintem sincs köze az araboknak ehhez.Azé a világ aki a piacot uralja.De véleményem szerint is a nyugati politika már hanyatlik.És ez latszik Európán.Európa egy olyan helyzetben van ( hozzá teszem, csak saját vélemény),h a kelet mellé állna, de Amerika ezt nem engedi, mert Európa neki stratégiailag fontos, h kelet felé tudjon terjeszkedni.
Nekem az a véleményem, h a közel-keletet ha a jóslatokat nézem, nagyon durva jövő előtt áll.Élhetetlen földrésszé fog vállni.Hogy ezt mesterségesen vagy a globális felmelegedésnek köszönhetjük, azt nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!