Miért csak a romániai gyerekeket támogatja a magyar állam és a fogyatékosokat miért nem?
Minket, felnőtt sérülteket miért nem támogat a magyar kormány csak a gyerekeiket. Mi nem tehetünk róla hogy betegek vagyunk és a rokkant nyugdíjból kell megelni. A gyerekek meg felnőnek és dolgozni fognak. Disznóság Orbán Viktortol hohy a gyerekeknek ad mindent és a fogyatékosokat semmit. Pedig én és a többi felnőtt szavazunk. Eddig. Ezután már nem, azért szavazzák rá hogy a gyerekeket támogassa? A saját országát le se sz.a. De a külföldi magyarokat támogatja.
A kettős állampolgárságot még értem hogy az egy érzelmi kárpótlás a trianonért, azt is érzem hogy a nagyváradi épületeket felujitjaca magyar kormány mert magyar emberek javára teszi. De azt nem bírom felfogni hogy a gyerekek 100.000 forintokat kapnak meg tábort és a felnőtt fogyatékosok meg semmit. Legalább 50.000 forintot nekünk is adhatnanak rslehet e ingyenes felnőtt Erzsébet tábor ahová a határon túli magyar sérültek mehetnek.
Gyűlölöm hogy a gyerekeknek annyit adnak. Én Nagyvaradon élek de nem szeretem a gyerekeket és irigylem tőlük azt a pénzt. Inkább nekem adnák.
Ki szavaz arra a rohadt orbánra, én vagy a gyerekek? Levélben rá kell szavazzunk.
Illetve remélem hogy már anyu nem tud rá venni hogy szavazzák. Megmondom miért:új romániai lakcimemvan és azt nem jelentettük a magyar kormány felé hogy írják át a személyi igazolványom. Tehát mijor jön a szavazás akkor a boríték abyuhoz jön és nem lesz érvényes a szavazáson mert a romániai jakcimem nem oda szól ahová magyarból küldik a borítékot. Azért szavazzák orbánra hogy a gyerekeket támogassa? Inkább szavazok az RMDSZ romániai pártra. Ők legalább a romániai magyarokért harcolnak a románokkal. És ott tényleg minden szavazat számít mert már Nagyváradon kettő ha képviseli a magyarokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!