Szerinted is egy óriási elhibázott lépés volt a Pettőfi rádió-n csak ócska magyar zenét adnak semmi külföldi ki fogja ezt így halgatni?
2023. okt. 3. 20:28
1/12 anonim válasza:
Én pl hallgattam ma is, sok jó magyar szám volt.
2/12 anonim válasza:
Még is kit érdekel, az internet világában?
3/12 anonim válasza:
Több mint 10 éve nem hallgatok földi adót.
4/12 anonim válasza:
Én is hallgattam. Volt ami nem tetszett, de a többsége igen.
Tudod van a rádión is gomb, mint a tévén is, és el tudod kapcsolni másik adóra ha neked nem tetszik. Képzeld, én hazafelé jövet a kocsiban 4 rádiócsatornán is hallgattam a műsort!
Nem nehéz ám, odanyúlsz és megnyomod a gombot, azzal vált egy másik rádióra.
5/12 anonim válasza:
Hallgassál fél órán keresztül távíró adást, - újra fogod értékelni a helyzetet talán még előbb is!
6/12 anonim válasza:
Én csak Kossuth Lajos néprádiót hallgatok.
7/12 anonim válasza:
Eddig sem hallgattam, ezután sem fogom.
8/12 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel baj, sőt... Más országokban is meg van szabva, hogy 51%-ban hazai slágerek szóljanak a rádióból.
Akinek nem tetszik az elkapcsol, és hallgat mást.
9/12 anonim válasza:
Eleve az nem zene amiben van szöveg. Szöveg nélküli zenéket hallgatok általában.
10/12 anonim válasza:
Ezt a szellemi színvonalat is csak csodálni tudom...
Az ének akkor mi? Mert abban van szöveg bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!