Aki változást szeretne, hallott a PHSZ (Politikai Hontalanok Szövetsége) -ről?
Nekem jó kezdeményezésnek tűnik, olyan emberek kezdenek egységbe állni, akiknek elege van a korrupcióból, lopásból, hazugságokból, az alapítók ismertek a környezetükben, honlapjuk, facebook oldaluk van, ebben látok valami reményt, hogy változást érjünk el.
Egyre többen csatlakoznak hozzájuk, én még csak most néztem utána először, kicsit még figyelek, de eddig jónak tűnik és valószínűleg én is csatlakozni fogok!
1.
Nem találkoztam ezzel a névvel egyik oldalukon sem, de te is utána tudsz nézni.
Egyébként nem párt. Szövetség ahogy írtam.
Ebben van a lényege, nem a rendszerváltás óta rabló bal és jobb oldalról szól, hanem alulról szerveződő erőről.
Ami még fontos, rengeteg kis szerveződés van, sokat azért hoztak létre, hogy ne legyen egységben az erő.
Változást csak akkor lehet elérni, ha összeáll egy nagy tömeg, nem pedig sok kicsi.
Aki nem tudja melyiknek higgyen, az figyelje mindegyiket és idővel azt kell választani, amelyik hiteles és amelyik nagyobb létszámúra dúzzad!
Sok kicsinek külön nem fog sikerülni, csak egységben lehet változtatni a sorsunkon.
Régóta követtem Alpár Györgyöt és Vilcsek Ernőt. Közvetett módon hozzájárultam, hogy ez a két ember a hasonlóságuk miatt összejöjjenek. Kiváló karakterek a prolikat rendkívül vonzza. Neked is kell egy kis idő, amikor átlátsz a szitán. Ezek csak szinészek. Figyeld meg jól mindkettőt, hogy játszák a szerepüket. Amit mondanak az igaz, de ahogy előadják az alávaló, nagyképű, színészkedés.
Én már rosszul vimindkettőtől a hangjuk is borzalmas.
Még annyi, hogy inkább az értelmesebb karakterek vonzzanak, akik értelmesen beszélnek, egyenesen.
Megemlítem Palotás Jánost, és Szabó Bálint. Szerintem ők több figyelmet érdemelnek, mint az a két bohóc, annak ellenére hogy egyébként mindenben igazuk van!
A proli vonalon kizárólag Jakab Pétert kedvelem. Imádnivaló volt a beszéde, amikor azt mondta az első felszolalásán, hogy ennyi bűnöző előtt még nem beszélt. A kajával fotózás: attól még simán ehet vajaskenyeret, ha három milla a fizetése. A lényeg annyi, hogy a Jobbiknak annyi, Jakab Péter távozásával. A másik értelmes ember Vona Gábor, rá is érdemes odafigyelni.
Az egyszerű emberek nyelvén szólnak, ez igaz, mivel a nép gerincét, az érték teremtő, termelő munkát az egyszerű emberek végzik, hitelesnek látom őket.
Mivel csak megalakították a szövetséget, de nem akarnak mindenáron ők az ország vezetői lenni, (ezt el is mondja Hegedűs -Balmazújvàros polgármestere az MZP-vel zajlott kerekasztal beszélgetésen) hanem várják becsületes, hozzáértő jogászok, közgazdaszok, stb... Jelentkezését, akikkel együtt ötletelve lehet kidolgozni a megoldásokat, így járható útnak látom ezt.
Láttam. A végét is, nem látok benne semmi kivetni valót.
Ebben is csak az igazságról beszél.
5 néhány info Jakabékról az egyik kommentelő a volt párt társa, megyei vezető volt, augusztusban lépett ki.
Ezért van szükség valóban tenni akaró új politikus gárdára és lesznek olyan emberek, akik társadalmi felelősségvállalással színre lépnek, mert elegük van abból ami itt folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!