Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » CIA a világ szinte összes...

CIA a világ szinte összes országában pénzel újságírókat, és ezáltal beleavatkozik az országok belügyeibe?

Figyelt kérdés

Tehát nálunk is a partizán, telex, 444, hvg és társai amerikai támogatást élveznek?

Forrás:

[link]

Tudom, tudom... nem szimpatikus ez a figura. Csak éppen fidesz médiumon kívül más nem hozta le a hírt, szóval érjétek be ezzel.

2023. szept. 4. 20:48
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez igaz. A CIA pénzeli a magyar baloldali média jelentős részét.
Dehogy pénzeli. A telex, 444, hvg, partizán stb. függetlenek.
11 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Már régóta és minden állampolgárt le hallgat lett botrány abból is!
2023. szept. 4. 20:51
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Ha egy hirt csak a fideszmedia hoz le es senki mas, arrol akkor honnan lehet tudni, hogy nem csak kitalacio?
2023. szept. 4. 20:52
 3/11 A kérdező kommentje:

Magyar nemzet, mandiner, tények és társai mind megírták. Nyilván a "dollármédiának" nem érdeke egy ilyen kényes hírt megírni. Ez is azt igazolja, hogy bezony CIA pénzeli őket is.

"honnan lehet tudni, hogy nem csak kitalacio?"

Onnan, hogy Robert F. Kennedy Jr. amerikai >demokrata< elnökjelölt mondta.

2023. szept. 4. 20:55
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Cukkini berger az emberük a teljes lakosság megfigyelése kivitelezése miatt a fosbukkal is

[link]

2023. szept. 4. 20:57
 5/11 anonim ***** válasza:
57%

"Magyar nemzet, mandiner, tények és társai mind megírták."

Sajnos ez mind kb egykutya, ugyanazokat a hireket veszik at egymastol, fuggetlenul a hir valosagtartalmatol.

2023. szept. 4. 21:10
 6/11 A kérdező kommentje:
#5 Én ezt értem, de ott van Kennedy videója. Nem elég hiteles?
2023. szept. 4. 21:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az osszes titkosszolgalat jelen van a vilag (szamukra) fontosabb orszagaiban, ez nem ujdonsag.
2023. szept. 4. 21:13
 8/11 anonim ***** válasza:
14%

7.

Így van és azon megy most a vita, hogy mégsincs így mivel a mandiner is megírta!

Mi lesz ezután?

Ha megírja a mandiner, hogy az usa nem létezik, el fog tűnni!

Ráadásul belinkeltem egy külföldi cikket az is fideszes?

Sajnos rentgeteg az ostoba "ember"!

2023. szept. 4. 21:18
 9/11 anonim ***** válasza:
65%

Ha támogatják az ellenzéki sajtót az azért is lehet mert hazánkban ők a demokrácia és a szólásszabadság védői a törvénytelen mód közpénzzel kibélelt kormánymédia extrém tulsúlyával szemben.

Nem nagyon irnak valótlant,ez látszik abból,hogyva kormánymédia rengeteg sajtópert vesztett hazugságaikért míg a 444 és társai alig néhányat.

A 444 kénytelen tagdíjjat szedni,hogy fenn tudjon maradni.Biztos nagyon sok dollárt kapnak...

Ha soros vagy akárki segíti azokat akik megírják az igazat a kormány hazugsággyárával szemben annak örülni kellene.

De a fideszesek egypárti diktatúrát akarnak,pedig a demokrácia fontos része lenne a pártatlan sajtó ami fékezi a politikusok ámokfutását.

Ezért tehet meg a fidesz bármit,mert a propagandagépezet támogatja őket.

2023. szept. 4. 21:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem itt össze van mosva néhány dolog ( illetve Deák Dániel szándékosan hazudik, mint mindig ).

A világ összes nagyhatalma ( és lokális esetekben mindenki más) végez ilyen és ehhez hasonló tevékenységet. Azt én erősen kétlem, hogy a CIA lenne a legnagyobb ilyen finanszírozó, mivel a CIA-ra csak olyan helyeken van szükség ami abszolút zárt és máshogy nem lehet kivitelezni a támogatást. A többi helyen vannak állami támogatások, "ösztöndíjak", pályázatok, akciók a nagykövetségeken keresztül, NGO-kon keresztüli "adomány" stb...

A világon max 15 olyan ország lehet ahova tényleg a CIA-ra van szükség ehhez, azoknál viszont nem a sajtóba tolják a nagy lóvét.

Szóval az amerikaiak elszőrnak pénzeket sokfelé, ahogy mindenki más is akinek érdekeltségei vannak. Egyedül a kínaiakról nem jut eszembe semmi ilyesmi, errefelé ők csak simán megkenik akiket meg kell, nem nagyon járatnak propagandát, szükségük sincs rá. Valszeg a helyi saját környezetükben már ők is máshogy dolgoznak, de az érthető.

Csak halkan jegyezném meg mi is vettünk szlovén újságot, mi is toljuk a nagy pénzeket Boszniába...

Arról nem beszélve, hogy nálunk az orosz befolyás jóval nagyobb, mint az amerikai.

Robert Kennedynek semmi köze nem volt munkássága során a hírszerzéshez vagy a védelmi minisztériumhoz és meglepően konteós tag. Aztán ő is szeret ám csúsztatni:

"We need to remove our Aegis missile systems, which house the Tomahawk missiles — nuclear missiles — from 70 miles from the Russian border."

Furcsállom, hogy az amerikaiaknál ilyen magasságokba is eljutnak a baromságok. Korábban valami szenetort vettem meg a szírek, most meg ez a Kennedy nyomja az orosz propagandába beillő sablonokat, a nagybátyja büszke lenne rá...

[link]

2023. szept. 4. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!