Miért utálják itthon,ukrajna elnökét, Zelenszkijt?
Figyelt kérdés
Sok fórumon utálkozva beszélnek róla.
Miért?
2023. szept. 1. 19:34
11/21 anonim válasza:
Ez aztán egy nagy katyvasz.
12/21 anonim válasza:
"A zsidók sokszor a legnagyobb nácik"
Ez már borzasztó.
Nekem itt a vége.
13/21 anonim válasza:
Mert ő is gyűlöli a magyarokat. Magyarellenes szélsőjobboldali terrorbrigádokat támogat.
14/21 anonim válasza:
Én magyarként nem utálom és a legtöbb magyar ismerősöm sem.
15/21 anonim válasza:
Én a narancsos bohócokat jobban utálom.
19/21 anonim válasza:
Gondolom túl sokat követelőzik.
20/21 anonim válasza:
A 4. válaszként beküldött valamire csak annyit reagálnék, hogy azok a legnagyobb és tényleges rasszisták, akik a rasszizmust húzzák elő nulladik aduként, amikor vélt sérelmük van. Nincs jelentősége annak, hogy ki, milyen származású, amikor rasszizmusról van szó, - demagóg, süket duma, hogy y lehet rasszista, - sőt, akármit is (nem) tesz, az is, - míg x semmi szín alatt nem lehet az. Az már csak hab a tortán, hogy pontosan a rasszizmus vádjával napi szinten dobálózok azok elsősorban, akik kiemelik magukat valamilyen különleges lényként a többi ember közül és következetesen megvetik, lenézik a nem "közéjük valókat".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!