Szerintetek Orbán és a Fidesz sikerének a titka tényleg annyi, hogy nagyon jól él a magyar? Lerohadhat az egészségügy, botrány lehet a közbiztonság, süllyedhet folyamatosan az oktatás színvonala, de a magyar prolit csak a saját pénztárcája érdekli.
18. Ahhoz 7-hez add hozzá még a Fideszt is. ;)
Egy nulláról indult párttól, aki gyakorlatilag be van tiltva Facebookon. Nem lehet leírni még neked sem az elnök nevét. Próbáld ki. ;)
Szerinted egy 15-20-ra idővel képesek lesznek. Szerinted nem. Majd meglátjuk.
Egy nulláról indult párttól, aki gyakorlatilag be van tiltva Facebookon"
Ez neked büszkeség? Az hogy a pártod be van titlva?
Nem 0-ról indultak. Könönséges náci párt, semmi újat nem találtak ki.
Ez kb olyan, hogy nem ölhetsz meg senkit, mert tiltja a törvény.
Az fb-nek meg van egy szabályzata, amit be kell tartani.
Több milliárd ember felfogta, az ostoba torockainak nem sikerült.
Az nem a szólásszabadság része hogy szemét zsidók szemét cigányok b*zik stb.
Találtam egy viccet, ami megválaszolja a kérdést.
Hàny Fideszes kell egy villanykörte kicseréléséhez? Vàlasz:
- Egy sem. Mert Orbàn azt mondta kicserélte, és ülnek tovább a sötétben.
25. Nekem az. Mondhat bárki bárkiről bármit. Ez a szólásszabadság. Rólam is mondhatnak, amit akarnak.
Ki dönti el, hogy mi sértő.
Ha meg akarok sérteni valakit, akkor úgyis megsértem. Nem kell korlátozni az embereket. Ha pofán vágnak érte, akkor meg így jártam.
Egy közösségi platformot nem egy cégnek kéne irányítani, hanem egy országnak. Minden országban más és más szabályok vannak. Mellesleg a céget nem választotta meg senki demokratikus úton. Ez szerintem tipikusan az a rész, ami nem lehet magán kézben.
27# rég olvastam ekkora hülyeséget.
Úgy emlékszek hogy volt valami ócska magyar náci fb utánzat, de kb senkit se érdekelt.
Demokratikusan megválasztott cég vezetők? Te hülye vagy?
Akkor ha én csinálok egy céget, nem lehetek a vezetője, mert neked nem tetszik?
És te ezt a diktatórikus fasiszta módszert nevezed demokratikusnak. Nevetséges...
"Mondhat bárki bárkiről bármit"
Igen, max agyonvernek vagy feljelentenek. Vagy lebannolnak.
Pontosan ebbe az irányba haladunk, hogy cégek beleszólhatnak társadalmi kérdésekben. Ezt támogatod te is.
Nem kell cégvezetőket választani. Csak ne szóljanak bele semmibe. Gyártsanak kólát, szolgáltassan sorozatokat...stb.
Így nehéz vitatkozni, hogy nem vagy azon a szinten, hogy egyszerű mondatokat értelmezz.
Igyál egy jó kézműves sört, aztán szívj el egy füvescigit, és felejtsd el ezt az egészet. A buborékodon kívül meg ne kommunikálj senkivel, mert nem megy neked. :(
29#
Fb mibe szólt bele? Van egy szabályzata, ha elfogadod beléphetsz, ha nem viszlát.
Torockai is elfogadta (de szerintem nem olvasta el)
Megszegte a szabályzatot, bannolták, ennyi.
Ha nem vagy képes felfogni hogy mi a probléma a te "szólás szabadságoddal" akkor pont olyan hülye vagy mint a náci vezér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!