Miből tudja fizetni egy migráns a 6000 euró díjat a csempészeknek, mikor idehaza talán a magyarok 20%-nak sincs ennyi megtakarítása?
Miből tudja fizetni egy migráns a 6000 euró díjat a csempészeknek, mikor idehaza talán a magyarok 20%-nak sincs ennyi megtakarítása?
Pont egy tiktokon kitett ár volt, hogy törökből-németbe 6500 euró a díjak. Ausztriába meg 6000. (Nem hírdetés akár lenni, csak meglepőnek az árakon.)
Itthon azért sokat 2 milliót nem tudnának kitenni. De ha a migransok ezt ki tudják fizetni, akkor miért akar idejönni?
Németeknél mit tud csinálni, hogy feketén ennyire megéri ide jönni nekik?
Ezen már én is gondolkodtam. De arra jutottam, hogy hogy én egy gonosz rasszista oroszbarát vagyok amiért ilyen gondolataim vannak.
Be kell fogadni őket mert a migráció jó. Ezzel a kérdést kitárgyaltuk.
Megmondták, hogy orvosok, mérnökök, tudósok menekülnek el a háborús övezetekből, ők meg nyilván nagyon jól kerestek, amíg béke volt.
Mondjuk menekülés közben elvesztették minden okmányukat, aztán a határon meg 14 évesnek vallja magát a 30cm-es szakállú emberke, de ezeken nem érdemes fennakadni.
Ráadásul 80 százalékuk január elsején született. Aki ezt sem hiszi el az rasszista.
1#
Hasonlót gondolok.
A héten a német parlamentbe felvetette valaki, hogy engedély nélküli horgászásért büntetés jár, de az illegális migrációért és embercsempészésért semmi.
Hát nem tapsolták meg érte.
* javítom az a 6500 euró csak a csempészé, inkább olyan 3 millió még németbe érnek.
Az még nálunk is jelentős pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!