#20 Én élek buborékban, amikor te nem vagy hajlandó olyan forrásból tájékozódni, ami neked nem tetsző dolgot ír? Én veled ellentétben mindhárom politikai oldal hírforrásait rendszeresen olvasom.
2023. aug. 26. 13:21
22/46 anonim válasza:
Minek pazarolnám az időmet arra, hogy olyat olvasgassak, amiről jól tudom, hogy neonáci/kormánypárti bullshit? Van annál jobb dolgom is. És nevezhetsz elvakultnak, de nem véletlenül vagyok az. Én nem akarom ráerőltetni senkire a saját gondolataimat és elképzeléseimet, egyszerűen lesz*rom. Minek? Ha ez kell, akkor ez kell a népezetnek. Úgyis húzok innen 1 év múlva fiatal mérnökként az úgymond "hanyatló" nyugatra. Aztán röhögve fizetem ki az állami ösztöndíjam költségét, ahelyett, hogy itt rohadjak meg a nyomorban.
2023. aug. 26. 14:15
23/46 anonim válasza:
#22 Rosszul tudod, mert a kuruc.info se nem neonáci, se nem kormánypárti, se nem bullshit.
Szóval visszatérve: miért kellene egy olyan szervezetet támogatnom, ami gyűlöl engem a bőröm színe miatt?
2023. aug. 26. 15:23
24/46 anonim válasza:
Jó, akkor vissza az alapokhoz. Kérlek támaszd alá hiteles, pártatlan, elfogulatlan bizonyítékkal azt, hogy a blm fehérgyűlölő. Segítek, a kuruc.info se nem hiteles, se nem pártatlan, se nem elfogulatlan. Leszek szíves megmutatni a tényeket:
#24 Pártatlan forrás nem létezik, de a kuruc.info a lehető leghitelesebb a témában, mert ott olyan témákban is leírják az igazat, amikben tilos, ilyen pl. a négerbűnözés. Wikipedián pl. nem írhatják meg.
Egyébként pl. ennél a cikknél be vannak linkelve a források: [link]
2023. aug. 26. 15:53
26/46 anonim válasza:
Még egyszer leírom, hátha megérted a diónyi agyaddal: a kuruc.info se nem hiteles, se nem pártatlan, se nem elfogulatlan. Ellenben a wikipédia nem a propagandáról szól, amit te szépen megettél, hanem a bizonyított tényekről. Így hát a kuruc.info-s linkjeidet pont nem fogom elolvasgatni, mert ad. 1 az időm ennél értékesebb, ad. 2 semmiféle propaganda nem érdekel, se jobbos, se balos. Én elhiszem, hogy neked az az abszolút igazság, és ezért némiképp sajnállak is.
2023. aug. 26. 16:07
27/46 anonim válasza:
#26 Ha semmiféle propaganda nem érdekel, akkor gondolom nem olvasol se telexet, se 444-et, se 24.hu-t, stb., ugye? 🤡
2023. aug. 26. 16:27
28/46 anonim válasza:
Látom okos vagy, de feltenném a kérdést, hogy annak mégis mi köze van a propagandához? Legalább a mocsok némi részét világossá teszik. Egyébiránt direkt36-ot szoktam olvasni, de mostmár kíváncsi vagyok az okfejtésedre, hogy a telex/24/444 miért propaganda? Egyiken sem olvastam még olyan hírt, hogy egyből a dk-ra akartam szavazni. Azt pedig gondolom, hogy fáj, amikor szembesítik az embert a valósággal, amit a kesma nyilván elferdít a saját javára. Sajnos ezek az oldalak nem propagálnak, hanem a valóságot mutatják be. Csak annyi esze nincs az átlagpolgárnak, hogy ezt felfogja. Nem fideszes? Akkor ellenzéki! Egybites droidok.
2023. aug. 26. 16:38
29/46 anonim válasza:
23#
De azt bezzeg támogatod hogy te utálj másokat bármi miatt.
Amúgymeg a fehérfaj a világ minden pontján ölt rabolt gyilkolt élősködött. Gyakorlatilag egy megszálló parazita faj.
Nehogy már ne lehessen utálni a szent fehérfajt.
2023. aug. 26. 18:38
30/46 anonim válasza:
#28 Te annyira elvakult vagy, hogy az már fáj :D Ugyan miért is lenne propaganda a telex/24/444? Igaz, hogy híreket nem lehet ezeken olvasni, csak propagandát, de ne zavarjon 🤡
#29 Lehet utálni a fehér fajt, csak akkor ismerd el, hogy rasszista vagy, nekem meg ne kelljen tapsikolnom ahhoz, hogy gyűlölnek olyan miatt, amiről nem tehetek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!