Melyik szakmával könnyebb elhelyezkedni? Autóelektronikai műszerész vagy logisztikai műszaki menedzserasszisztens?
"Egyikkel sem. Eladtunk minden üzemet, gyárat és mindent importálunk. Ma más csak teszkó árufeltöltőként lehet elhelyezkedni minimálbérért."
Szerintem nem így van, ha már tanulsz egy szakmát azzal könnyebb munkát találni meg ilyenek, pl a tesóm érettségivel dolgozik ilyen elektronikai cégnél, az pl tesco árufeltöltés?
Egyébként köszi a válaszodat.
Konkrétumokat kérnék mert nem így van ahogy leírtad
Mindenképpen az előzővel.
Ezek a "managerasszisztensi" végzettségek csak látványosak, de nem sokra jók.
Vagy legyél jó szakmunkás, vagy végezz kőkemény egyetemet.
Véletlenül akadtam erre kérdésre.
Egyértelműen az autóelektronikai műszerész a jobb. A másik nem szakma. Egy kis ügyességgel logikával bárki tudja csinálni.
Én éppen most váltok vissza menedzserről a szakmába !
Az első válaszolóról lerí,hogy 0 rálátása van a dologra,és elég gyökérséget írtál komám.1-Lófasz köze nincs ennek a szakmának az üzemekhez ,gyárakhoz(nem tehénfejőről van szó)
2-ebben a szakmában van a jövő
3-nem üzemben .gyárban dolgozhatsz vele hanem műhelyekben ahol kezdő fizetés jó kvalítással 120ezer körül van
ha pedig maszekolsz vagy saját műhelyed van milliókat keresel
4az emberek akármennyire is csórók.van aki inkább éhezik ,csak az autója legyen rendben mert azzal jár dolgozni,gyerekét azzal viszi , stb
Ez egy nehéz szakma de ha komolyan űzöd odaadással akkor nagyon jól meglehet élni belőle.valamint külföldön is keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!