Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha akár a NATO és/vagy az...

Gallits Gábor Csaba2 kérdése:

Ha akár a NATO és/vagy az UNIÓ miatt olyan Háborús Helyzet alakul ki amely érinti Magyarországot hova és hogyan lehet eltenni a Jővöre a Pénzt és/vagy Egyéb Értékes Ingóságokat és más Értékeket?

Figyelt kérdés
Ez csak egy kérdés és mivel egy Otthonban élek és sietnem kellett leírtam ami eszembe jutott.

#Mikor lesz olyan Háború ami érintheti vagy érinti Magyarországot?
2023. aug. 3. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
A párna alá kell dugni.
2023. aug. 3. 15:24
 2/7 szántóvető ***** válasza:
50%
a Pénzt?kinek van Pénze?senkinek.az autódat kiviszed külföldre,a föld,lakás nyilván marad ahol van..a volksbanknál van egy számlám,igaz hogy csak 1800 euro van rajta de a kérdésedet olvasva lehet hogy mégsem fogom megszüntetni,jól jöhet az még :)
2023. aug. 3. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Elsősorban a Szovjetunióba. Ők nem tagjai sem az Eunak sem a nátónak. Ez a kettő amúgy is pusztulásra van ítélve.
2023. aug. 3. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Érdekes felvetés. Az fel sem merült, hogy e helyzet Oroszország, vagy éppen Orbán Viktor miatt alakul ki?

(nem kötözködés, de elemi nyelvtan: mondatban kizárólag tulajdonneveket kezdünk nagy betűvel, és kizárólag betűszót írunk nagy betűkkel - ez fontos, mert azt is eldönti, ki miképpen érti az önmaga által használt szavakat).

A kérdésre bizonyossággal a dolgokat kiválóan ismerő közgazdász sem tud jó választ. Megjegyzem, ősidők óta az ilyesmitől tartó népek aranyfogat csináltattak maguknak. Ennek számos hátránya van, de kétségtelen, hogy az ember futás közben sem hagyja el. Háborúban egyébként csak szerencse van, és olyan ország, amit valamiért kihagynak a harcoló felek. A második világháborúban ilyen volt Svájc, hogy ma mi a helyzet, azt nem hinném, hogy valaki meg tudja mondani pontosan és felelősen.

2023. aug. 3. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:

"volksbanknál van egy számlám"

Az pont egy csíra nép bankja.

2023. aug. 3. 15:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzet csak akkor állhatna elő ha ov kilépne a nato ból.
2023. aug. 3. 20:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kérdésemre adott válaszokat, nekem az OTP Banknál van számlám rajta pár százezer forinttal és néha eszembe jut hogy átváltassam legalább bizonyos részét más pénznemre segítséggel,de ezt eddig sem tettem meg és szerintem ezután sem fogom,mert túl sokáig is tartana meg egyéb dolgok is,így inkább a számlámon hagyom a forint pénznemében,mert kitudja és egy ideig biztosan gyarapodni fog és nem csak a sajnálatos Orosz-Ukrán Helyzet miatt hanem mert eszembe jutott újra, hogy a Békés Időszak csak Átmeneti Szünet a Háborúk között,plusz szerintem eddig is csak az erejüket gyűjtögették a Háborús Önvédelemre Készülve.
2023. aug. 4. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!