Mit szólsz, hogy egy "keresztény" iskola elbocsátotta két tanárát az USÁ-ban, mert drag show-n voltak szabadidejükben, a drag queenek viszont jótékonysági műsort szerveznek nekik?
Figyelt kérdés
A drag queenek itt keresztényebvben is viselkednek, mint a gyülölködő véresszájú klerikálfasiszták.
Iskolában tanítandó eset!!!
2023. júl. 29. 11:33
1/5 anonim válasza:
Jól tették, hogy kirúgták.
Én is kirúgnám őket.Meg azokat is, akik melegfelvonulásra mennek.
Egy tanár legyen erkölcsös.Ne lmbt propagandista.
2/5 anonim válasza:
Mindkettő jól tette.
Te viszont egyértelműen csak gyűlölködsz, uszítasz.
3/5 anonim válasza:
Nagyon helyes, hogy kirúgták őket.
4/5 anonim válasza:
Ha most kapsz egy jó pár hozzászólást hogy örülnek neki, a te életed miben változik? Én egyszerűen ezeket a fórumozókat nem értem akik állandóan az lmbtq témával foglalkoznak. Az említett cikket én is olvastam, tudomásul vettem és kész.
5/5 anonim válasza:
Jól tették. Milyen példát mutatnak így a gyerekeknek? Inkább azokat nem kellene kirúgni, akik igazat mondanak, pl. hogy két nem létezik összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!