Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szoktam látni fideszes plakáto...

Szoktam látni fideszes plakátokon, hogy ott van jobb oldali politikusok arca és oda van írva hogy "ezek az ember háborút akarnak" meg mittudomén micsoda. ennek mi a az alapja?

Figyelt kérdés
mert így első látásra/hallásra (nekem aki nem követi a politikát) ugy hangzik, mint azt akarnák elhitetni, hogy a jobb oldali politikusok unalmukba ide is akarnak egy háborút. szóval ezért nem értem hogy ez a "háborút akarnak" ez pontosan mit jelent? (azt tudom, hogy javarészt csak uszítás)
2023. júl. 22. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Azok inkább baloldali politikusok.

A részletekért olvasd át ezt, illetve nézd meg a videókat:

[link]

2023. júl. 22. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:
16%

[link]

Rájuk gondoltál, kérdező?

2023. júl. 22. 13:20
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Ragasztott, közepes keménységű papír, fehér alapon piros és fekete plakátfestékkel és pénz, amin megrendelik, kivitelezik a plakátok kiragasztását. Kell hozzá munkavállaló is, aki x összegért meghatározott időre/rendszerességgel frissíti a plakátokat az előre meghatározott helyszíneken kialakított plakátragasztó helyeken.
2023. júl. 22. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
79%
"mi a az alapja?" - semmi, szimpla propagandahazugság.
2023. júl. 22. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!