A GyakoriKérdéseken több az ellenzéki, mint a fideszes?
Figyelt kérdés
Mert a fideszes válaszok általában 0%-on vannak, az ellenzékiek meg 100%-on.2023. júl. 21. 08:24
11/15 anonim válasza:
Inkább kormányellenes van több mintsem ellenzéki (a kettő nem ugyanaz).
Egyébként szerintem ha valaki korrekten és értelmesen leírja a véleményét azt nem kell lepontozni
12/15 gergelice16 válasza:
#11 Egyetértek, nem kell, de mégis megteszik. Szerinted mi volt abban rossz, amit írtam (10-es vagyok)?! Nyilván semmi, mégis lepontoztak. Szimpla rosszindulat. Ha én nem mentem volna rá nálad a zöldre, te is piros lennél. Azt ajánlom, hogy ne írj ebbe a kategóriába.
13/15 anonim válasza:
Lehetne normálisan is szemlélnj a dolgokat, én azokat a kommenteket nem értem amikből árad az elfogultság, mindegy melyik irányba. Rendszeresen mondok ellent és értek egyet ugyanazzal a párttal, nem azt kellene figyelembe venni hogy melyik párt állít valamit, hanem hogy mit, és azzal egyet érteni vagy nem. De az emberek nem az állításokkal foglalkoznak, hanem magukkal a pártokkal.
14/15 anonim válasza:
#13 Ez nem mindig működik, pl. amikor a Fidesz tesz egy olyan állítást, hogy megvédi a magyar családokat, nem tudok elmenni amellett a tény mellett, hogy Magyarországon még mindig nem nőtt a családi pótlék, még mindig nincsen rendes szociális háló, az oktatás szegregált, rengeteg fiatal nem tervezi a jövőjét Magyarországon, mert elszegényeddik az ország.
Magával az állítással egyetértek, hogy "védjük meg a magyar családokat", csak hát tudom, hogy melyik párt harsogja ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!