Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A balosok miért nem látják...

A balosok miért nem látják be, hogy a multikulti álomvilág teljesen megbukott?

Figyelt kérdés

Nemrég kemény zavargások voltak Franciaországban, a kiváltó ok az volt, hogy lelőttek egy 17 éves arab származású fiatalt, aki ellenállt a rendőri igazoltatásnak és továbbhajtott. Az hogy meghalt sajnálatos eset, de a rendőrt is megértem valamilyen szinten, mert valószínűleg nem akarta megölni csak az autó elindulása miatt kisodródott és pont a mellkasán találta el. De ne feletjsük el, hogy egy menekülő bünőzőről volt szó, aki veszélyeztette mások életét is, ha továbbhajt és elkezdik üldözni.

A francia külvárosok világa sajnos régóta problémás, ezt már a 95-ös A gyülölet című film is bemutatja. A bevándorló hátterű fiatalok útkeresése, akik nem találják a helyüket a világban és kirekesztve érzik magukat a többségi franciák gazdagabb köreiből. Ez a kegyetlen valóság, a legtöbben nem franciává akarnak válni, hanem a saját országuk kultúráját akarják Franciaországban megélni. Persze, aki távol él tőlük, az könnyen beszél, de ezek a kezelhetetlen tömegek mindenhol óriási biztonsági kockázatot jelentenek és igen, ki kell mondani, hogy nem csak gazdasági, hanem kulturális alapon is különböznek a többségi társadalomtól. Franciaország csak egy példa, ugyanez van Belgiumban, Svédországban, lassan mindenhol. Az én szememben a multikulturális világ tesztje köszönöm szépen megvolt és nem kérek belőle.

2023. júl. 13. 11:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#10: megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozol Svájcban?
2023. aug. 4. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!