Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A mai Orbán-kormány annyira...

A mai Orbán-kormány annyira rossz hogy már Gyurcsány is jobb lenne nála?

Figyelt kérdés

Tudjuk milyen Gyurcsány is, de na...

Már tekintve hogy ő a legnagyobb ellenzéki párt vezetője.

Egyébként hányok mind a Fidesztől, mint a baloldali pártoktól.

2023. júl. 9. 12:57
 1/10 A kérdező kommentje:

Gyurcsány legalább bevallotta hogy neki ez nem megy és lemondott.

[link]

2023. júl. 9. 13:46
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
És akkor most az a teendő hogy visszajöjjön a szemkilövető meg a bandája? Tényleg csak az a két lehetőség van hogy a bolsi tolvajok meg az álhazafi tolvajok? Miért nem lehet egy olyan pártnak lehetőséget biztosítani aki tiszta lappal indul, mint a Mi Hazánk pl. ?
2023. júl. 9. 13:56
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem, nem az a teendő. Inkább Orbán és sleppje aki szégyellhetné magát 13 év 2/3 után.

A Mi Hazánk tényleg tiszta lappal indulna.

2023. júl. 9. 14:02
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Ezt a többi balos emberkének is fel kellene fognia hogy változás legyen. De amíg a jobboldali pártot fóbia szerűen gyűlölik minden ok nélkül, addig nem lesz változás.
2023. júl. 9. 14:17
 5/10 anonim ***** válasza:
32%

Van, amiben jobbak, van amiben rosszabbak az Orbán-, mint amilyenek a Gyurcsány-kormányok voltak. Az a kérdés, mit tekintesz jónak.

Részemről a kettő közül Gyurcsányt választanám, amit 2010-ben még nem gondoltam volna. Nem emlékszem, mikor jött el az a pont, amikor már visszasírtam, legkésőbb a 2013-as diáktüntetésekkor már biztosan.

2023. júl. 9. 14:28
 6/10 anonim ***** válasza:
39%

2010ben még nem gondoltad, de le se telt az első mandátuma a fidesznek te már a szemkilövetőéket sírtad vissza, ja persze.

Te vagy az ékes példája annak ha egy kis magyarkodást tapasztalsz már a fóbiaszerű gyűlölet fog el.

2023. júl. 9. 14:49
 7/10 anonim ***** válasza:

ma 14:49

Csak kíváncsiságképp, a válaszom mely részéből sikerült arra a következtetésre jutnod, hogy a magyarkodással volt bajom és nem mondjuk... hmmm... nem is tudom... mondjuk az oktatáspolitikájával, amit konkrétan meg is említettem?

2023. júl. 9. 16:36
 8/10 anonim ***** válasza:
#4 Magyarországon nincs jobboldali párt. Csak magukat jobboldalinak hirdető balosok, komcsik.
2023. júl. 9. 17:27
 9/10 anonim ***** válasza:
41%
Aki szertne vak lenni, az szavazzon Gyurcsányra. Mellesleg végignéztem pl a szakácskönyvét, a Gyurcsány a konyhában című "művet". Rossz szembesülni azzal, hogy minek nézi a magyarokat. "Tegyünk bele, mindent, ami hűtőben van, ha jönnek a vendégek,, Meg eleve is úgy néz, mint valami őrűlt.
2023. júl. 11. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Gyurcsány egy elmebeteg.
2023. júl. 12. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!