Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit pampognak a tanárok,...

Mit pampognak a tanárok, senkinek sincs annyi szabadsága mint nekik továbbá minimális felelősség van?

Figyelt kérdés
Tanár ismerőseim mind otthon unatkoznak a légkondis lakásukban unalmukban én meg dolgozok bent az irodában mert nekem nincs nyáriszünet és még nekik áll feljebb
2023. júl. 6. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Van megoldás. Menj el tanárnak. Aztán pampoghatsz Te is.
2023. júl. 6. 16:32
 2/10 Justinianus ***** válasza:
82%
Eszerint én azért ne kérjek fizetésemelést, mert te birka vagy?
2023. júl. 6. 16:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A képviselőknek, bíróknak is van nyári szünet. A képviselőkről nincs infom, de elárulom, hogy se a tanárok, se a bírók nem malmoznak ezen idő alatt, hanem nagyon is van dolguk.

A tanároknak egyébként a elviekben 50 nap szabadságuk lesz az új törvénnyel, a gyakorlatban ebből 15-re elrendelhető munka. Tehát 35 nap szabadságuk van, de a korra nem kapnak további napokat, tehát ez egy idősebb dolgozóhoz képest max 5-10 munkanap. Cserébe nincs korlátozva az új törvényben, hogy egy nap hány órát kell dolgozniuk, hogy milyen földrajzi helyen kell dolgozniuk és ugyanígy a heti óraszámuk is extrémen növelhető az alap óraszámon felül.

2023. júl. 6. 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Én se értem mi a gpndjuk. Évi 3-4 hónap szabadság, napi 5 óra munka, és azok is csak 45 perces orák. Másoknak az egész orát végig kell dolgozniuk. Szóval hetente összesen 18 orát dolgoznak, és van képük pofázni, miközben mások ennek a háromszorosát dolgozzák.
2023. júl. 6. 17:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A hozzászólásod elárulja, hogy fogalmad sincs arról, hogy miből áll egy tanár munkája.

Ennek ellenére veszed a bátorságot, hogy minősítsd őket.

2023. júl. 6. 17:08
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Sok a szabijuk viszont keveset keresnek azért pampognak, de gondolom kérdező ezt te is tudod vagy nem?
2023. júl. 6. 17:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

" Mit pampognak a tanárok, senkinek sincs annyi szabadsága mint nekik továbbá minimális felelősség van?"

Ahogy azt Moricka elkepzeli :)

2023. júl. 6. 17:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te tanárt még 100 méternél közelebbről nem láttál.
2023. júl. 6. 18:47
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Számoljuk ki: 24x45 perc, az 1080 perc hetente.

1080 perc az 18 óra munka hetente. Ennek alapján AZONNAL harmadára kéne csökkenteni a fizetésüket. A nyári szünetben pedig egyáltalán nem kéne fizetést adni nekik.

2023. júl. 6. 19:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Tragédia!

Nem veszed észre, hogy a nagy ember kiszolgálója vagy?

- a tanár nem dolgozik;

- a boltos emeli az árakat;

- az orvos nem végzi el rendesen a vizsgálatokat;

Ha a sorstársadra haragszol az helyett, aki az oka mindennek, akkor lehetővé teszed, hogy továbbra is kiszipolyozzanak.

2023. júl. 6. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!