Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi értelme van a Nagymagyarors...

Mi értelme van a Nagymagyarországos matricának?

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 13:52
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
84%
Én azért tettem ki a Nagymagyarországos matricát az autómra,mert ezzel szeretnék tisztelegni az őseimnek, annak a földnek,ahonnan származom,ahol megszülettem. Ezzel szeretném kifejezni azt, hogy trianoni békeszerződést egy abszurdumnak tartom,függetlenül attól,hogy 90 éve volt. Láttam már párszor szlovák és román rendszámú autón is ilyen matricát,és meg figyeltem,hogy nem is az idősebb korosztályból vezették az autót,hanem fiatal,20-30 év körüliek! Leírhatatlanul jó érzés volt látni.
2010. okt. 13. 15:42
 22/37 anonim ***** válasza:

14:24

Úgy van!

2010. okt. 13. 15:54
 23/37 anonim ***** válasza:
62%

14:56

Miért? Háborút akarsz? Szörnyű, ha valaki keveri a Zrínyis világot a mai világgal. Az a hódítások kora volt, ez nem az.

A nagy Magyarország történelem. A MI történelmünk. Nekünk kell emlékezni rá és tiszteletben tartani (nem a szlovákoknak, egyébként ők úgysem fogják), valamint a határokat tiszteletben tartva összefogni a magyarságot.

De ezzel ennyi. Kell neked a háború? Ugyan már.. :)

2010. okt. 13. 15:59
 24/37 anonim ***** válasza:
57%
Magdöbbentő egyesek válasza. Az tény hogy a jelenlegi határok tarthatatlanok de a zsidó-kommunista agymosásnak köszönhetően már ettől is elhatárolódnak egyesek. A Kárpát-medence magyar föld, ez nem kérdés ősi jussunkat nem kaparinthatják meg ilyen primitív népek!
2010. okt. 13. 16:15
 25/37 anonim ***** válasza:
15:59 Nem a háborúra gondoltam, hanem a hozzáállásra. Könnyű elintézni midnent egy kézlegyintéssel, hogy az már régen volt. Ha valaki meghal azt sem úgy kezeljük (normális esetben), hogy hagyjuk már mert régen volt, hanem tisztelettel beszélünk róla, és sosem feledjük (persze csak ha megérdemli, márpedig szerintem az a 900 év megérdemli).
2010. okt. 13. 16:42
 26/37 anonim ***** válasza:
63%
A tisztelettel semmi gond, azzal egyet értek. De a minden áron, Zrínyi módra visszaszerezni a földet (mint a középkorban) elmélettel nem. Vesztesek voltunk, durva büntetést kaptunk, 90 éve. Ez van, ez történelem. Hiába a háborgás, meg a nagy magyarországos matrica. Az egész nem jó másra, mint arra, hogy mindenki utálni fog minket. Kell ez? Dehogy kell...
2010. okt. 13. 17:00
 27/37 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon jól jön a nyugati államoknak, hogy a keleti államok ennyire destabilizálódtak, és egymás között acsarkodnak a területeken és régi sérelmeken. Így játszhatják a döntőbírót felettünk, miközben az ő gazdaságuk egyre csak fejlődik, a miénk pedig romlik.

Pedig ha egy erős keleti államközösség kialakulna, nem lennénk ennyire lemaradva a nyugattól.

2010. okt. 13. 17:03
 28/37 anonim ***** válasza:

17:00 Na, hát ennyi az egész, a matricával a tiszteletet fejezik ki az őseik felé, ennyi az egész. Én legalábbis midnenképpen csak ezért nyomnék föl ilyen matricát. Hogy ennek nagymagyarország alakja van? hát ez lenne a lényeg, ugyanis nem az utóbbi 90 évre vagyunk büszkék.

Háború meg kell a fenének, dögöljenek éhen a szlovákok meg a románok is kit érdekel!

2010. okt. 13. 17:22
 29/37 anonim ***** válasza:
24%

"A Kárpát-medence magyar föld, ez nem kérdés "

Az volt, már nem az. Attól, hogy honfoglaláskor a miénk volt, semmi nem garantálja, hogy az idők végzetéig ez így is marad.

Szerencsétlen indiánok is milyen jól elvoltak Amerikában, csak aztán jöttek a gyarmatosítók, és hopp, csak úgy elfoglalták a területüket.

2010. okt. 13. 17:52
 30/37 anonim ***** válasza:
Látom te még mindig itt tartasz. Pff.
2010. okt. 13. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!