Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért járt jól,vagy miben...

Miért járt jól,vagy miben járt rosszabbul Anglia hogy kilépet az EU-ból?

Figyelt kérdés
2023. júl. 5. 07:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy remek osszefoglalo. I assume your English is flawless.

[link]

2023. júl. 5. 07:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

érdemes olvasgatni, én tavasszal voltam kint, amit 1 hét alatt tapasztaltam:

folyamatosan sztrájkolt mindenki, bemákoltuk, mert pl volt olyan nap, amikor a határellenőrök is sztrájkoltak, de a vonatokat is folyamatosan nézni kellett, hogy járnak-e, mert ott is folyamatosan sztrájkok voltak, az egészségügytől az oktatásig, mindenhol, mindenki sztrájkolt.

Az árak a 3 évvel korábbi látogatásomhoz képest jelentősen megemelkedtek. És, akivel beszéltem, azok egyértelműen a Brexitet tették felelőssé a kialakult helyzetért. Londontól Manchesterig, akivel beszéltem, mindenki szerint hiba volt kilépniük az EUból.

2023. júl. 5. 07:19
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Semmiben nem jártak jól. A cél az volt, hogy ne legyen annyi büdös lengyel román magyar migráncs. De teljesen mindegy, így is úgy is tele vannak migránccsal. Ráadásul hamar rájüttek, hogy ha elzavarják a kamionsofőröket, akkor nekik kell majd kamiont vezetni 😃 eper se szedte fel magát..meg ilyen marhaságok...
2023. júl. 5. 07:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A brexit szavazok is belattak, hogy atvertek oket.
2023. júl. 5. 08:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik lábukkal kirúgták maguk alól a másikat - egyelőre legalábbis úgy néz ki.
2023. júl. 5. 09:03
 6/8 anonim ***** válasza:
7%
Anglia nem lépett ki az EU-ból, mert onnan nem lehet kilépni. Papíron igen, a gyakorlatban viszont minden idióta uniós előírás ugyanúgy vonatkozik rájuk, csak még szembesülniük kellett a hatalom bosszújával, amiért ki akartak lépni.
2023. júl. 5. 09:07
 7/8 balkalolka ***** válasza:
95%
Kíváncsiak voltak milyen érzés kakás popóval élni, mert eddig a keleteurópai vendégmunkások kitörölték nekik. Azóta már csíp és viszket is. Legújabban már pro-brexit politikusok visítoznak hogy kevés a vendégmunkás de lefőtt a kávé meg ki is hűlt. Polákia például köszöni az eddigieket, épül-szépül, Varsó tisztább és gondozottabb mint London, és boldogabb népek lakják.
2023. júl. 12. 02:03
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nagy mellényük volt, aztán nagy zakó lett a vége.
2023. júl. 12. 16:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!