Miért csak a zsidók követelnek kárpótlást a holo miatt?
Figyelt kérdés
Úgy tudom nem csak zsidókat dolgoztattak a táborokban hanem például cigányokat is meg másokat is.2010. okt. 13. 11:08
11/12 anonim válasza:
"Összehozni a megélhetést? o.O"
Vö.: "megélhetési bűnözés"
De írhattam volna úgy is (ha a szóval van problémád), hogy a megélhetéséhez (pl.: alkohol, cigaretta, játékgép, szamurájkard, fukszok) szükséges törvényes fizetőeszközöket (forint, dollár, euro stb.)
Csak így kicsit hosszab, bár igaz - így te is megérthetnéd. (Feltételeztem, hogy a többségnek nincs baja a szövegértéssel, téged figyelmen kívül hagytalak. Ezennel megkövetlek)
12/12 anonim válasza:
sztem a német katonáknak járt akik a táborokban szolgáltak volna mert nem hagyták hogy az összes zsidot kiirsták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!