Mi a baj az EU-val?
Figyelt kérdés
2023. jún. 26. 18:40
11/12 anonim válasza:
Hogy létrehoztak egy hatalmas apparátust ami olyan bonyolult, hogy nem lehet megérteni a működését. Sok jól fizetett politikust foglalkoztat feleslegesen. Úgy járnak repcsivel Brüsszelbe, mint én a munkahelyemre (csak én éppen zöld módon gyalog megyek), és közben tolják a környezetvédelem fontosságát. Mi az amit nem lehet olnine megvitatni, megszavazni. Szerintem semmi olyan nincs. Az Eu a tagállami befizetéseket és a bejövő közös vámokat és a közös piacból adódó országok közötti bevételi eltolódások kompenzálását szolgáló pénzeket f@szségokra költi pályázatok útján. Padig hatalmas pénzek felett diszponálnak. Olyan dolgokra lehet pályázni ami nonszensz, pont az ügyeskedők, csalók használják ezt ki. Nem egyszerűen és igazságosabb lenne ezt a pénzt simán visszaosztani az embereknek (nem a kormánynak vagy civil szervezeteknek). Az emberek majd eldöntik, hogy ezt mire költik.
12/12 anonim válasza:
#11: Van benne igazság amit írsz, de a végével nem értek egyet:
"Nem egyszerűen és igazságosabb lenne ezt a pénzt simán visszaosztani az embereknek (nem a kormánynak vagy civil szervezeteknek). Az emberek majd eldöntik, hogy ezt mire költik."
Az emberek fogyasztásra költenék, de a cél a fejlesztés lenne. Inkább ezt kellene hatékonyabbá tenni szerintem, de ez meg már nem csak az EU-n múlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!